Cosmetics Beauty Hair si Modexpo prezinta tendintele sezonului viitor, in premiera la Romexpo

Cosmetics Beauty Hair si Modexpo prezinta tendintele sezonului viitor, in premiera la Romexpo

Redactor Divahair.ro

Doua manifestari expozitionale dedicate in cea mai mare parte doamnelor si domnisoarelor incep peste numai cateva zile la ROMEXPO.

Astfel, intre 1 si 4 octombrie se desfasoara doua evenimente de maxim impact pentru industria de beauty si style: COSMETICS BEAUTY HAIR - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si MODEXPO - Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

Aproximativ 200 de companii din Romania, Turcia, Bulgaria, Pakistan, Polonia, Italia, Cipru, Grecia, Nepal, China, Spania, Ucraina si Senegal isi vor intampina vizitatorii cu cele mai noi tendintele in materie de machiaj, hair-style si vestimentatie.

Mii de metri patrati destinati produselor cosmetice si hainelor sau incaltamintei, vor transforma ROMEXPO in destinatia preferata a reprezentantelor sexului frumos si nu numai. Culori vibrante, idei si trucuri pentru un machiaj reusit, coafura si tinute de podium, demonstratii live, intalniri cu specialistii din domeniu si mii de produse vor fi prezentate publicului timp de patru zile, intre 1 si 4 octombrie la ROMEXPO.

Vizitatorii celor doua expozitii se vor bucura de o gama variata de produse si tehnologii, dar si de evenimente conexei demonstratii practice, reprezentand adevarate momente de spectaculozitate si ingeniozitate.

Tinerii designeri romani sunt si in acest an vedete ale expozitiei MODEXPO: studentii UNARTE isi vor expune creatiile in cadrul unui stand de prezentare, iar vizitatorii vor avea ocazia de a cumpara produse de vestimentatie si accesorii custom made.

Cele doua expozitii sunt completate de evenimente conexe atractive, care, cu siguranta, vor suscita interesul publicului:

- Festivalul Designerilor din Romania by Daniela Sala, vineri, 2 octombrie, 16.00-18.00;
- Fashion Show, sambata, 3 octombrie, 17.00-18.00 - studentii doamnelor profesor Liliana Turoiu si Unda Popp, UNARTE, isi vor prezenta creatiile in cadrul unui show organizat cu sprijinul partenerilor: Mirela Paduraru (machiaj), CRYSTAL COSMETICS (haistyling), Agentia ONE MODELS (modele).

De joi, 1 octombrie, pana sambata, 3 octombrie, cele doua expozitii pot fi vizitate in intervalul orar 10 - 18, iar duminica, 4 octombrie, accesul vizitatorilor este permis intre 10 - 16.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.romexpo.ro.

Articolul urmator
Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2024: ce evenimente ar putea zgudui lumea
Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2024: ce evenimente ar putea zgudui lumea
Fă acest test și află ce beauty trend se potrivește personalității tale
Incepe quiz
Fă acest test și află ce beauty trend se potrivește personalității tale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.