Crăiasa zodiacului: ea își ascunde sensibilitatea într-un palat de gheață!

Crăiasa zodiacului: ea își ascunde sensibilitatea într-un palat de gheață!

Victoria Dragan

Pare dură și rece, dar în adâncul sufletului este una dintre cele mai sensibile femei din horoscop. Ea este considerată de către astrologi Crăiasa zodiacului, pentru că preferă să stea închisă în palatul ei de gheață, în loc să își deschidă inima în fața celorlalți.

Află cine este Crăiasa din horoscop și de ce este atât de specială această nativă!

Regina de gheață a horoscopului: nu intră oricine în inima ei!

Femeia considerată Crăiasa zodiacului cunoaște foarte bine regulile indiferenței, astfel că mulți cred despre ea că are inima de gheață și că nimic nu o poate atinge. Adevărul este că ea s-a închis într-un castel de gheață imaginar, de teamă să nu fie rănită. Fie că a suferit o mare dezamăgire amoroasă, fie că i-a fost trădată prietenia ori cineva a profitat cândva de bunătatea ei, cert este că a decis să nu mai lase pe oricine în sufletul ei.

Crăiasa zodiacului este privită de către cei din jur cu respect, dar și cu teamă în același timp. Mulți se feresc din calea ei, pentru că se tem de privirea ei rece și de cuvintele care te lovesc în inimă ca niște țurțuri de gheață. Nativa este categorică atunci când cineva îi greșește, iar pretențiile pe care le are de la cei din jurul ei nu sunt deloc mici.

Dacă te întrebi în ce zodie se ascunde această femeie ce pare atât de aprigă la prima vedere, află că este născută în semnul Capricornului. Deși ea este reținută și posomorâtă deseori, în sufletul ei urlă să se exteriorizeze de tot ceea ce o doare. Pare puternică și determinată în viață, dar adevărul este că această nativă este extrem de vulnerabilă în adâncul sufletului ei, unde are și o latură sensibilă. Ea încearcă să ascundă pe cât posibil faptul că poate fi rănită ușor și că pune suflet în orice.

Rănile pe care le poartă cu ea din trecut o transformă într-o femeie rece, astfel că nu oricine poate să intre în castelul de gheață pe care și l-a construit singură în jurul ei. Doar o persoană care să îi demonstreze că merită într-adevăr toată încrederea va reuși să pătrundă în inima ei. Atunci când va întâlni dragostea adevărată, tot ceea ce a clădit pe gheață se va topi și va putea să fie fericită.

Crăiasa zodiacului nu deschide oricui ușile castelului ei de gheață, ci doar persoanelor pe care le consideră cu adevărat speciale. Dacă vei reuși să treci de zidul rece și dur pe care îl afișează la exterior, vei găsi în interior o grădină frumoasă cu flori.

Citește și care sunt cele trei zodii cu inimă de piatră!

Surse foto: https://pixabay.com/ru/illustrations/%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%B8%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%8F-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-7921667/PIxabay

Articolul urmator
Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"
Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"
Ce iti ascunde iubitul tau?
Incepe quiz
Ce iti ascunde iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (48)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.