Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Crește vânzarea afacerii tale. Află cei 3 „O” care te vor ajuta să faci asta!

DivaHair

Se spune că o afacere poate doar să crească sau să scadă, nu există cale de mijloc. Pentru a te asigura că afacerea pe care o conduci se află într-o continuă dezvoltare, este important să te adaptezi la evoluția pieței.

În ultimii ani, datorită dezvoltării exponențiale a mediului online, tot mai multe afaceri și-au mutat activitatea în această sferă. Numărul foarte mare de utilizatori și faptul că peste 80% dintre consumatori caută produsele sau serviciile pe internet arată că prezența și vizibilitatea în online este imperios necesară”, a declarat Eugen Șotropa, CEO E-Advertising, una dintre cele mai importante firme de marketing digital din România.

În principal, creșterea vânzărilor unei afaceri în mediul online este legată de atenția acordată următoarelor aspecte: orientarea către client, organizarea cât mai eficientă și optimizarea site-ului. Să vedem, așadar, la ce se referă fiecare dintre acestea.

  • Orientare

Cel mai important aspect al unei afaceri este ca aceasta să fie orientată către clienți. E important să cunoști publicul tău țintă și ceea ce are el nevoie. În felul acesta vei reuși să ajungi mult mai ușor la clienții tăi.

Orientarea către clienți înseamnă, pe scurt, înțelegerea avantajelor pe care le oferă produsele și serviciile oferite, cunoașterea nevoilor pe care le au clienții și cum pot fi aceștia găsiți sau, mai corect spus, cum poți fi găsit de către ei.

  • Organizare

Simpla prezentare a produselor și a serviciilor folosite nu este de ajuns. Buna organizare a site-ului este mai mult decât obligatorie. Clienții trebuie să găsească informații relevante, cât mai repede și cât mai simplu. Pe scurt, ai nevoie de conținut de calitate pe site și nu numai.

Prezentarea cât mai clară și pe înțelesul tuturor a produselor sau a serviciilor oferite este absolut necesară. De asemenea, clientului trebuie să i se ofere cât mai multe informații utile și relevante, iar acest lucru se poate face cu ajutorul unui blog. Însă acest lucru necesită multă implicare și timp. Din acest motiv, pentru cei care doresc cele mai bune rezultate, le putem oferi ajutorul. O bună comunicare cu clienții duce spre o afacere prosperă”, a menționat Cătălin Șotropa, Content Writer Manager în cadrul firmei E-Advertising.
  • Optimizare

Mediul online înseamnă un număr foarte mare de utilizatori, un număr foarte mare de site-uri și un algoritm foarte clar stabilit al motoarelor de căutare. Știai că peste 90% dintre cei care caută pe internet aleg doar rezultatele afișate pe prima pagină? Din acest motiv vizibilitatea este foarte importantă. Pentru a avea parte de cele mai eficiente rezultate, este necesar ca site-ul să fie optimizat de către experți.

Cel mai eficient instrument în acest sens este SEO sau Search Engine Optimization. Sunt foarte multe detalii ce pot fi luate în calcul atunci când se dorește o clasare pe o poziție fruntașă a site-ului în lista de căutări, astfel că apelarea la specialiști este necesară. Pentru a avea parte de un audit SEO gratuit, află mai multe informații aici.

Scăderea timpul de încărcare a paginii (poți găsi aici un test referitor la page speed), accesul cât mai ușor de pe diferite dispozitive (mobile responsive) și folosirea de cuvinte-cheie și link-building sunt doar o parte dintre avantajele pe care le oferă o echipă profesinistă de SEO.

De asemenea, în premieră pentru piața din România a apărut și singura carte despre SEO scrisă de autori români, astfel că opțiunile pentru a crește o afacere în mediul online sunt din ce în ce mai diverse.

Dacă îți dorești să crești afacerea ta și vrei mai multe detalii, poți găsi informații ta:

E-Advertising

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, ap. 2, Suceava

Telefon: 0732941354

E-mail: office@e-advertising.co

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!