Culinaria - primul Pop-Up Street Food Market din România

Redactor Divahair.ro

Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 18:00, te invităm la un eveniment cu totul special. În exclusivitate în România, Promenada Mall găzduiește primul Pop-Up Street Food Market: Culinaria, pe Calea Floreasca nr. 246B.

Inspirat de scena de street food din Londra și de marketurile urbane din Amsterdam, Culinaria - primul Pop-Up Street Food Market din România – îți va delecta papilele gustative cu preparatele celor de la Arrosticini, Circus Pub, Meat Busters, Mr. Cannoli, VanPizza si Yiorgos Gyros.

eveniment culinaria

Acest eveniment este doar despre buline și voie bună! Dress code-ul se impune și în acest caz, iar invitații sunt sfătuiți să își aleagă cele mai funny articole de îmbrăcăminte cu pete. Copilăria revine în inimile noastre, iar ținutele colorate trebuie neapărat să ne aducă aminte de anii tinereții. Dă grijile deoparte și lasă-te cuprins de veselie!

Dacă îți place să te delectezi cu cele mai rafinate preparate, nu mai sta pe gânduri. Ia-ți cea mai inspirată ținută cu buline pe care o ai și vino la Promenada!

Am pregătit cele mai cool cocktailuri de vară, caricaturiști, mașini de epocă, muzică bună și un concert live cu Mr.jurjak.

Ne vedem în stradă!

Pentru informații suplimentare, puteți contacta:

evenimente.stup@gmail.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.