Culorile norocoase ale anului 2021 potrivit zodiacului chinezesc

Culorile norocoase ale anului 2021 potrivit zodiacului chinezesc

Redactor Divahair.ro

Potrivit astrologilor chinezi, fiecare semn zodiacal şi fiecare an care corespunde unuia dintre cele douăsprezece semne are una sau mai multe culori norocoase. Dacă albul și albastrul deschis au fost culorile norocoase ale anului 2020, anul Şobolanului, în 2021, anul Boului, printre culorile norocoase se numără gri metalizat și albastru acvatic.

Începând din 12 februarie 2021, când începe anul chinezesc al Boului metalic, o serie de culori trebuie să fie prezente în vestimentaţia ta sau în jurul tău pentru a atrage noroc, prosperitate și sănătate. Iată care sunt acestea.

Alb

Albul este asociat domeniului economic, dar şi sănătăţii și relațiilor sociale. Este culoarea care aduce pace, induce calm și relaxare. Este recomandat să porți alb de fiecare dată când te simţi copleşită, irascibilă sau anxioasă.

Auriu şi argintiu

Cea mai ușoară modalitate prin care poţi beneficia de energiile pozitive ale acestor culori este să porţi diferite bijuterii, de exemplu, bratari dama cu elemente aurii sau argintii. De asemenea, pentru a atrage norocul şi abundenţa în casa ta, poţi alege câteva elemente de decor aurii sau argintii. Auriul simbolizează puterea şi încrederea în sine, în timp ce argintiul este o culoare care sugerează eleganţa şi rafinamentul. Detalii aici.

lampi colorate

Albastrul

Albastrul este culoarea încrederii, a onestității și a loialității. De asemenea, albastrul are influenţe pozitive asupra sistemului imunitar şi facilitează semnificativ regenerarea celulară. Purtând albastru sau având elemente de decor în această culoare în jurul tău, vei fi predispusă să te deschizi cu mai mult entuziasm către tot ceea ce este pozitiv.

Verde

Culoarea verde te poate relaxa atât fizic, cât și mental. Această culoare îţi va permite să echilibrezi și să combaţi eficient şi rapid efectele stresului şi ale anxietății. Astrologii chinezi recomandă purtarea acestei culori şi pentru a combate iritabilitatea. Verdele este un calmant excelent pentru persoanele care întâmpină dificultăţi în a-şi controla furia sau pentru cele care suferă de nervozitate cronică.

Violet

Culoarea violet stimulează și energizează creierul şi te va ajuta să-ţi extinzi orizontul cunoașterii. Violetul te încurajează să înaintezi pe drumul care te poartă spre împlinirea celor cele mai înalte idealuri. Leonardo Da Vinci susținea că puterea meditației este sporită și mai mult dacă o practicăm într-o cameră cu ferestre de culoare violet, atunci când soarele este la zenit. Hainele pe care le purtăm zilnic, bijuteriile și alte accesorii, florile pe care le ținem în casă, dar și obiectele decorative au propria lor energie, care o influenţează şi pe a noastră. Dacă o parte dintre aceste elemente sunt de culoare violet, te vei simţi mai puţin apatică şi mai inspirată să acţionezi spre îndeplinirea obiectivelor tale.

Roșu aprins

Aceasta este o culoare care pare să nu se demodeze niciodată. Roșul este o culoare seducătoare, care face ca orice ținută să iasă în evidență. Se consideră că aduce noroc și atrage energie pozitivă. Ca să te bucuri de beneficiile acestei culori energizante, poţi să alegi să porţi mai des un ruj roşu sau lac de unghii în astfel de nuanțe.

Rozul

Roz nu poate lipsi din garderoba ta pentru sezonul de primăvară și vară. Culoarea roz exprimă feminitate, dar şi compasiune, atenţie şi afecţiune. Astrologii chinezi te încurajează să porţi roz de fiecare dată când simţi nevoia să-ţi întăreşti speranţele şi când ai nevoie să îţi linişteşti gândurile negative.

În zodiacul chinezesc, boul este simbolul muncii realizate cu responsabilitate, metodic şi care dă rezultate foarte bune pe termen lung. Potrivit astrologilor chinezi, anul 2021, cel al Boului de metal, va fi unul în care munca va fi recompensată, dar toate semnele zodiacale care vor să aibă noroc trebuie să îl şi merite. Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolvă cu disciplină, inclusiv cea de a folosi elementele din jurul nostru şi culorile lor pentru a ne tempera emoţiile negative şi a le scoate în evidenţă pe cele pozitive.

Sursă foto: Unsplash.com

Articolul urmator
Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"
Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.