Cum a fost la evenimentul Un Show Cinstit by Bărbierii

Redactor Divahair.ro

Bărbierii este un concept de salon destinat exclusiv bărbaţilor şi are ca scop prestarea serviciilor de întreţinere a părului şi a bărbii. Frizeria relaxată este situată în centrul oraşului Bucureşti, la trei minute de Piaţa Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

Pe 30 mai, lângă salonul Bărbierii, pe un un gang urban amenajat cu covor roşu şi mese de cocktail, au defilat opt băieţi ce purtau bărbi şi tunsori de îţi stă mintea în anii '40. În cadrul prezentării, tot ei au arătat oamenilor mesaje precum „FĂ RAI DIN CE AI”, astfel încât fiecare dintre invitaţi să tragă un semnal de alarmă şi să se gândească şi la partea „coloanei vertebrale” a ceea ce ţine de demnitate.

Bărbierii au insuflat în show ideea de a fi noi aşa cum suntem, fără să ne ascundem după un sacou sau vreo maşină scumpă, au trezit spiritul de OM care poate fi fericit şi dacă nu există bani cu duiumul şi care ştie că fericirea chiar vine din interior şi cel mai important este să nu ne uităm rădăcinile. Oricât de mari am fi, tot mai mare-i Dumnezeu.

Conceptul Bărbierii (lansat inițial ca Barbershop by Neagu Marius) a pornit de la clasicul frizeriilor de altădată şi a devenit în scurt timp un loc cool în care bărbaţii nu vin doar să se tundă şi să fie aranjaţi, ci şi să socializeze.

Parteneri: Jägermeister/Silva/@True/Beautik Haute Parfumerie/Beauty One/The Storyalist/Dear Barber România/Garajul Francez/Men'S Cave - Clothing Concept Store/Miko Beauty Center/Nirolf/Sogni Accessories/urban monkey/Atelier Paris Make-Up Bucureşti/CityDent.

Parteneri media: Stil Masculin/Vulpescu.eu/Bărbosul.ro/Bucharest style/Creative Class/Denis Radu PR/DivaHair.ro/Revista FPM/Gabriela Simion/InstaGlam/InStilulMeu.ro/IQool/Jurnal LifeStyle/Le-Boutique/Last Minute Couture/Louise Ro/MissTV/Pia Marina Voicu/Oraşul Meu/Presa În Blugi/Read My Mind/Revista Atelierul/Social Agenda/ omanticu.org - Robert Cadar/Stup Art-Fashion/Suburban Magazine/Urban Things - Chestii Urbane/The Essence of Style/Big City Life.

Surse foto: The Storyalist

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.