Cum afli cine te-a șters de la prieteni pe Facebook

Cum afli cine te-a șters de la prieteni pe Facebook

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Trăim în era în care capitalul social este măsurat în numărul de oameni cu care suntem conectați online. Cu cât avem mai mulți prieteni și urmăritori pe rețelele de socializare, cu atât mai importanți suntem. De aceea, este normal să ne dorim să aflăm când pierdem un prieten sau un urmăritor pe Facebook.

Deși ți s-ar părea imposibil acest lucru, tehnologia vine în ajutorul tău și te ajută să identifici persoana care nu a mai dorit să fie prietenă cu tine pe Facebook. Această extensie a browser-ului te ajută să vezi cine este cel care a îndrăznit să te elimine din viața sa fără a mai fi nevoie să ții socoteala numărului total de prieteni virtuali.

facebook

Iată cum afli cine te-a șters de la prieteni pe Facebook

Deși Facebook-ul are multe trucuri prin care împiedică astfel de aplicații să intre în sistem, se pare că numeroasele variante care apar peste noapte îl face să nu mai poată să facă față acestor ”intruși”. În acest moment, o singură aplicație poate să îți arate cine te-a eliminat din viața sa.

Still Friends este o aplicație simplă, care se conectează la profilul tău și care ține evidența listei tale de prieteni pentru a detecta dacă cineva a dispărut sau nu. Singurul lucru negativ care există la această aplicație este că îți va spune când ai pierdut un prieten, obligându-te să plătești niște ”credite” pentru a le vedea identitatea. Totutși, cine mai ține cont de bani atunci când este vorba de trădare?

Instagram

Dacă ești curios cine a fost persoana fără inimă care te-a șters de pe Instagram, Followers For Instagram îți va spune când ai pierdut un urmăritor și cine e acesta. Mai mult, poate să îți ofere și statistici importante despre cum stai cu urmăritorii în comparație cu ceilalți utilizatori.

Followers For Instagram îți mai poate arăta și cine apreciază lucrurile pe care le postezi cel mai mult, cine sunt cei mai răi urmăritori pe care îi ai, dar și care sunt admiratorii tăi secreți (persoanele care nu ți-au dat follow, dar care apreciază și comentează postările tale.

telefon in cana

Snapchat

Din nefericire, nu există încă o aplicație care îți poate arăta cine nu mai este în lista ta de prieteni de pe Snapchat. Totuși, există o metodă manuală pentru a verifica dacă cineva te-a blocat sau te-a șters. În lista de prieteni, selectează și ține apăsat pe un utilizator care te interesează până vezi Snapcode-ul acestuia.

Dacă acesta te urmărește la rândul lui, vei putea să îi vezi Snapcore-ul dedesubt (suma totală a fiecărei poze sau video pe care l-a trimis sau l-a primit). Dacă nu poți să vezi acest lucru, acel utilizator fie te-a blocat, fie te-a șters de la persoanele pe care le urmărește.

Twitter

Pentru a vedea ce urmăritor de pe Twitter ai pierdut, există mai multe posibilități. Prima este conectarea contului tău cu Who.Unfollowed.me, aplicație care îți oferă un istoric de 30 de zile a vizualizărilor și a utilizatorilor care ți-au dat follow la rândul lor. O alternativă mai este și Friend Check, care face toate lucrurile pe care aplicația menționată mai sus este capabilă, dar care îți filtrează și urmăritorii în mai multe subcategorii precum ”inactivi”, ”faimoși”, ”verificați”ș.a.

Tu ce părere ai despre aceste aplicații?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce au mâncat Iisus și cei 12 apostoli la Cina cea de Taină? Simbolistica ascunsă a Ultimei Cine a Mântuitorului
Ce au mâncat Iisus și cei 12 apostoli la Cina cea de Taină? Simbolistica ascunsă a Ultimei Cine a Mântuitorului
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?
Incepe quiz
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.