Cum arată femeia care mănâncă, de aproximativ 30 de ani, doar fructe. Oamenii sunt șocați

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dacă multe persoane consideră că dieta vegană este destul de dificil de urmat, o englezoaică a mers și mai departe de atât. Nu doar că nu mănâncă produse de origine animală, ci dieta sa se bazează exclusiv pe consumul de fructe.

A renunțat complet la toate celelalte categorii de alimente și de aproape 30 de ani consumă doar diverse sortimente de fructe proaspete, în fiecare zi. Anne Osborne, în prezent în vârstă de 55 de ani, susține că a descoperit secretul unei vieți sănătoase. Ea a decis să renunțe la carne, ouă și produse lactate atunci când avea în jur de 20 de ani din considerente etice și pentru a protesta împotriva industriei cărnurilor, scrie Daily Mail.

anne osborne, femeia care mananca doar fructe de aproape 30 de ani, culege un avocado din copac

Sursa foto: Instagram

Treptat a eliminat și legumele, iar în regimul său alimentar se regăsesc acum doar fructe - banană, papaya, mango și avocado sunt câteva dintre preferatele sale. Femeia, care este originară din Marea Britanie, locuiește în prezent în Australia, alături de soțul său și cei doi băieți. Ea mănâncă aproximativ 20 de banane pe tot parcursul săptămânii și circa zece fructe pe zi.

anne osborne, femeia care mananca doar fructe de aproape 30 de ani, zambeste si priveste in fata

Sursa foto: Instagram

Anne își începe ziua mâncând un mango sau o jumătate de pepene galben, apoi consumă patru banane în timpul zilei, un avocado pentru masa de prânz și alte două mango la cină.

 anne osborne, femeia care mananca doar fructe de aproape 30 de ani, sta asezata pe scaun si zambeste

Sursa foto: Instagram

În ciuda faptului că a renunțat total la alte produse, ea susține că dieta sa nu a avut un impact negativ asupra sănătății sale, din contră. Se simte plină de energie, își menține aceeași greutate de mult timp și are un nivel scăzut al colesterolului în organism. În plus, ea consideră că faptul că mănâncă doar fructe ajută și mediul înconjurător.

anne osborne, femeia care mananca doar fructe de aproape 30 de ani, sta in picioare si are abdomenul la vedere

Sursa foto: Instagram

Cu toate acestea, ea spune că un astfel de regim nu este potrivit pentru toată lumea și îi avertizează pe toți cei care vor să îl urmeze să se informeze foarte bine înainte. Nu doar ea este singura vegană din familie, ci și fiii săi, pe care i-a crescut hrănindu-i doar cu nuci, semințe și fructe. Acum, la vârstele de 30, respectiv 17 ani ambii mănâncă foarte sănătos, dar consumă ocazional legume și alte alimente.

anne osborne, femeia care mananca doar fructe de aproape 30 de ani, alaturi de sotul si cei doi fii ai sai

Sursa foto: Instagram

"Fiii mei nu au fost niciodată interesați de dulciuri. Amândoi au decis, pe la vârsta de 14 ani, că vor să mănânce și altceva decât fructe", a declarat ea, potrivit Tekdeeps.com. 

Citește și: Dieta Raw Vegan - ce este si cum te poate ajuta?

Ce spun experții

Mulți medici și nutriționiști recomandă o dietă cu un conținut scăzut de grăsimi, bogată în fructe, legume și nuci. Conform webmd.com, există cercetări care au demonstrat că eliminarea cărnii roșii din regimul alimentar poate reduce riscul apariției bolilor de inimă. Un studiu din anul 2011 a relevat faptul că o dietă vegană sau vegetariană poate reduce riscul declanșării diabetului de tip II.

Surse articol: Dailymail / Tekdeeps / Webmd

Sursa foto principală: Instagram / Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Studiu: oamenii care vorbesc urât sunt, de fapt, cei mai buni prieteni pe care-i poți avea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.