Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum arată Iadul pentru zodii

Victoria Dragan

Viața de apoi este un mister pentru toată lumea, așa că este firesc să stârnească teamă în sufletele noastre într-o oarecare măsură. Nu știm cum arată Raiul ori Iadul, dar cu siguranță știm care ar fi cele mai intense plăceri și cele mai mari chinuri. În funcție de semnul zodiacal care îți influentează personalitatea, află cum arată infernul pentru tine.

iad

Iadul – prin ochii zodiilor

Berbec

Știi că Iadul reprezintă locul în care sufletele suferă pentru păcatele pe care le-au comis pe pământ, dar sigur trebuie să fie și ceva distracție pe acolo. Cel puțin așa speri... Poți să suporți cazanele cu smoală și căldura mare, dar nu poți să faci față plictiselii. Cea mai cruntă pedeapsă pentru tine ar fi monotonia pe vecie.

Taur

Cum arată Iadul pentru Tauri? Ei bine, nativii născuți în această zodie ar putea fi torturați cu toate preparatele culinare care nu le-au ieșit bine. Dar cel mai mare chin ar fi să aibă în fața ochilor cele mai gustoase mâncăruri, iar ei să nu le poată gusta din cauza faptului că nu ar avea gură.

Gemeni

Dacă vrei să trimiți un reprezentant al zodiei Gemeni în Iad, alege un nivel al infernului în care nu există alcool. Acesta ar fi cel mai mare chin la care ar putea fi supus pentru eternitate. Lipsa băuturilor alcoolice este pedeapsa care se aplică pentru păcatul capital. Dacă Gemenii ar fi amenințați cu acest lucru, cu siguranță ar spune mai multe rugăciuni pe zi pentru iertare.

Rac

Singurul lucru de care se tem Racii în viața de apoi este singurătatea. Ei nu ar suporta ideea de a fi singuri în Iad, fără nimeni din familie, fără prieteni ori fără persoana iubită. Statul într-un cazan cu smoală ar fi ca un răsfăț la spa dacă ar avea alături partenerul de cuplu, pentru o sesiune fierbinte de săruturi, ori prietena cea mai bună, pentru un schimb de bârfe.

Leu

Pentru Lei, cel mai cumplit nivel al Iadului ar fi cel în care nu le admiră nimeni outfitul și coafura. Adică în Iad nu poți să faci shopping și nici să mergi la coafor? Spune-le aceste lucruri nativilor din Leu și vor fi în stare să țină fiecare post de peste an și să își înceapă fiecare zi cu mătănii.

Fecioară

Care ar fi cel mai crunt Iad pentru o Fecioară? Unul dominat de dezordine și murdărie, unul în care să nu poată menține curățenia mai mult de un minut. Ar fi dureros să știe că trebuie să ia munca de la început, cu gândul că eforturile vor fi duse în zadar din nou. Un blestem mai mare nici că poate să existe pentru Fecioare!

Balanță

Cea mai dură pedeapsă pentru o Balanță o reprezintă microbii. Înainte de a suporta chinurile din Iad, ea va dori să știe dacă furcile și cazanele cu smoală au fost dezinfectate așa cum trebuie. Nici demonul suprem nu o va convinge să atingă vreun obiect pe care îl consideră periculos pentru sănătatea... sufletului ei.

Scorpion

Scorpionii nu vor fi prea impresionați de chinul din Iad, iar mulți dintre ei se vor simți ca acasă. Cea mai cruntă pedeapsă cu care ar putea fi amenințați ar fi lipsa sexului. Trimite-i în infern și spune-le că nu vor mai avea parte de experiențe erotice pe vecie și îi vei speria de moarte. Abstinența sexuală este cel mai mare chin pentru reprezentanții acestui semn zodiacal.

Săgetător

Drumul spre Iad este lin, dar experiențele de acolo nu sunt ușor de suportat, mai ales dacă primești exact ceea ce nu suporți. În cazul Săgetătorilor, critica ar fi o pedeapsă prea mare. Obișnuiți să fie mereu lădauți și apreciați pentru abilitățile lor, nativii ar muri a doua oară să afle că demonii nu sunt mulțumiți de munca asiduă pe care o depun în infern. Nu ne-ar mira dacă ar fi în stare chiar să facă grevă până vor fi lăudați.

Capricorn

Cel mai crunt Iad pentru reprezentanții zodiei Capricorn? Cel plin de proști! Niciun nativ al zodiei nu ar suporta să ajungă într-un loc în care să nu aibă cu cine să converseze pe teme inteligente. Nu se vor abține nici măcar de la corectarea greșelilor gramaticale pe care le va face demonul suprem, ci se vor transforma în profesori aspri. Cu alte cuvinte, Capricornii vor înăspri infernul pentru alte suflete.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de intimitate pentru a trăi fericiți în lumea lor. Atunci când cineva pătrunde cu bocancii murdari de noroi în sufletul lor, nativii se simt zdruncinați. Așa arată Iadul pentru ei! Un Vărsător veritabil nu ar suporta să își împartă cazanul cu smoală cu altcineva, mai ales dacă este vorba despre un suflet care își plânge constant de milă pentru că arde în flăcări.

Pești

Cel mai cumplit Iad pentru persoanele născute în zodia Pești este acela în care trebuie să privească la chinul celor dragi. Ele nu ar suporta să le vadă sufletele arzând în flăcări, chinuite de sete și de remușcări. Dar cea mai mare pedeapsă pentru Pești ar reprezenta-o implicarea în proces, adică ei să fie cei care aprind focul de sub cazane.

Află și unde meriți să ajungi după moarte în funcție de zodie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!