Cum îți afectează viața ploaia de meteoriți

Vineri, 21.10.2016
de Andreea Marinescu

Un fenomen astral spectaculos va fi vizibil în seara de 21 octombrie pe cerul României și ne va influența semnificativ viața.

Este vorba despre ploaia de meteoriți sau Orionidele, bucăți care se desprind din cunoscuta cometă Haley. Ploaia de stele poate fi observată cel mai bine în această noapte și a fost denumită astfel deoarece se va putea vedea în apropierea constelației Orion.

Potrivit calculelor Organizației Mondiale de Meteori, frecvența fragmentelor cerești este de 25 de meteori pe oră.

Acest fenomen astronomic, pe lângă faptul că este spectaculos, afectează viața zodiilor, în special pe cea a Gemenilor, a Fecioarei și a Scorpionului.

Astfel, Gemenii sunt într-o perioadă dificilă și tensionată, atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Vor primi o adevărată lovitură în iubire. Cei aflați într-o relație vor afla că partenerul lor joacă la două capete, iar infidelitatea acestuia îi va determina să ia o decizie grea. Persoanele care nu și-au găsit încă dragostea o caută tot mai intens în această perioadă.

Și cariera le rezervă surprize neplăcute. Se vor simți neapreciați, vor avea senzația că munca lor este luată în derâdere și că depun inutil eforturi pentru ca lucrurile să meargă bine la job. Totuși aceasta este o impresie bazată pe faptul că Gemenii au tendința să se ia prea des în serios, de aici și frustrările.

Fecioara începe să-și dorească să se dezvolte în plan personal. În dragoste, Fecioara se va juca periculos cu focul. Este într-o situație în care nu s-ar fi văzut niciodată pusă până acum. Chiar dacă este într-o relație, nu se va feri să răspundă flirturilor altor persoane, doar pentru a-și testa calitățile de cuceritoare și pentru a experimenta. Cele care sunt singure vor fi curtate de pretendenți și vor gusta din plin din această cupă a plăcerii.

Fecioara va dori și chiar va reuși să se autodepășească inclusiv în planul carierei. E posibil să primească multe proiecte importante care îi vor aduce bani în plus.

Viața Scorpionilor va lua o turnură interesantă după ploaia de meteoriți din această seară. Nu vor mai considera sarcinile de serviciu o corvoadă. Dimpotrivă, vor face ca totul să fie foarte ușor. Dragostea se află foarte aproape de ei, iar persoanele care formează un cuplu cu alte zodii vor simți focul pasiunii mai intens ca oricând.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!