Cum s-a răzbunat o amantă pe viitoarea soţie a iubitului ei. A venit la altar îmbrăcată astfel!

Redactor Andreea Baluteanu

Infidelitatea, acest ucigaş nemilos al dragostei, a fost răzbunată de-a lungul timpului prin cele mai diferite metode. Internetul a izbucnit însă în urale acum câteva zile, când un clip devenit viral a dezvăluit probabil cea mai creativă pedeapsă pentru trădare!

Aflată într-un triunghi amoros şi părăsită de iubit pentru a se căsători cu alta, o tânără decide să înlocuiască lacrimile vărsate în pernă cu dulcea răzbunare. În plus, stabileşte un standard probabil greu de atins pentru toţi cei care au fost trădaţi şi care aspiră la o vendetă pe măsura faptei comise!

Infidelitate demascată şi răzbunată la o nuntă care a şocat internetul

Filmuleţul care a devenit viral în online poate fi o adevărată lecţie de viaţă pentru cei infideli. La o nuntă (presupusă a se fi desfăşurat în Ghana), ceremonia intimă dintre mire şi mireasă este tulburată de un adevărat cutremur: catastrofa a venit sub forma unei foste iubite înşelate a mirelui, care a decis să dea în vileag trădarea bărbatului într-un mod original.

Amanta nu s-a mulţumit să apară în faţa altarului şi să îl demaşte pe infidel folosind cuvinte de ocară, ci a îmbrăcat şi o rochie de mireasă asemănătoare cu cea a „alesei”. Pe filmuleţ se vede cum femeia este împinsă de unul dintre participanţii la ceremonie, care nu reuşeşte însă să o îndepărteze.

Ca o unealtă inflexibilă a răzbunării, amanta înşelată reuşeşte să ajungă în faţa altarului şi, după ce îşi ridică voalul, rosteşte într-un limbaj local câteva cuvinte care cad ca o sentinţă nemiloasă asupra tuturor celor prezenţi. Şocul pluteşte în încăpere şi, în ciuda faptului că nu înţelegem o iotă din ceea ce se vorbeşte în sala de ceremonii, putem atribui vacarmul unei stupefacţii generale.

Nu ne este cunoscut deznodământul acestei poveşti de senzaţie, dar televiziunile locale ghaneze afirmă că intervenţia şocantă a femeii înşelate a dat naştere unor dispute violente în mijlocul a ceea ce trebuia să fie o ceremonie intimă, plină de tandreţe.

Noi nu ne-am dori să fim în locul miresei sau al amantei furioase, dar un lucru ştim cu siguranţă: apreciem curajul femeii, care a decis să renunţe la a mai plânge în tăcere, aducând în schimb în atenţia tuturor infidelitatea (chiar dacă într-un chip şocant).

Tu ce părere ai despre acest clip care a devenit viral pe unternet? Eşti de acord cu reacţia amantei înşelate şi cu gestul său de a veni îmbrăcată în același model de rochie de mireasă precum cel al „alesei” trădătorului?

Surse foto: Youtube

Articolul urmator Pe patul de moarte, un bătrân îi spune „Nu te-am iubit niciodată” fiului care a venit să-l vadă pentru ultima oară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.