Cum să fii o femeie independentă și puternică

Cum să fii o femeie independentă și puternică

Redactor Divahair.ro

Societatea de azi presupune foarte multe oportunități pentru noi, femeile. Au trecut zilele când singurele roluri care ni se ofereau erau cele de mamă și de soție. Azi, fetele pot deveni tot ce își doresc, pot câștiga salarii de câteva zerouri, pot călători și iubi după pofta inimii.

Însă independența și puterea se câștigă de către tine însăți. Nu lăsa pe nimeni să ți le ofere pe o tavă aurită, ci luptă pentru a le aduce tu singură în viața ta. Nu aștepta un erou, fii tu eroina, nu accepta să fii prințesa cuiva, fii regina propriului regat! Te învățăm cum să fii acea femeie puternică și independentă care cucerește lumi și le conduce după bunul plac!

Independență și putere: 4 sfaturi pentru a le obține

Vedem azi femei independente și puternice peste tot: în fruntea afacerilor prospere, în entertainment, pe Instagram sau în politică. Nu mai există sfere înalte care să le fie interzise femeilor. Azi, lumea ni se deschide la picioare! Dar independența și puterea se câștigă și, crede-ne, e de o mie de ori mai satisfăcător atunci când se întâmplă astfel.

Iată care sunt pașii ce te apropie de acea Superwoman care poți fi!

Mizează pe educație! O fată independentă și puternică e o femeie școlită, citită, educată. Azi știm că informația înseamnă putere, de aceea te sfătuim să valorifici din plin anii de educație. Și aici nu ne referim la note de 10 pe linie la școală, ci mai degrabă la tendința de a te autodepăși încontinuu, de a învăța mereu ceva nou, de a nu renunța niciodată la dorința de a te perfecționa.

Ai grijă de imaginea ta! O femeie independentă și puternică o demonstrează de la primul pas într-o încăpere și întărește această impresie prin ceea ce spune și prin cum gândește. Din nou, nu spunem că hainele de firmă clădesc femeia independentă, dar a fi elegantă, a purta articole de calitate, a avea grijă de trupul, mintea și sufletul tău sunt aspecte care se vor reflecta și la exterior și te vor transforma în acea femeie desăvârșită din toate punctele de vedere.

Cultivă numai relații care să te împlinească. Nu ai nevoie de legături care să te susțină din punct de vedere financiar, ci emoțional. O femeie independentă și puternică are nevoie de prieteni, de familie, de persoane care să îi fie mereu alături, pentru că acestea reprezintă sprijinul său, o cărămidă la personalitatea sa, nu o sursă de venit. Contul bancar e pentru tine și construit de tine, sufletul e pentru ceilalți și îmbogățit de ei.

Găsește un job satisfăcător. În societatea de azi, cariera ne definește poate mai mult decât orice. Nu poți fi mulțumită de viața ta dacă timpul îți e dedicat doar distracției. Ia-ți un job care să te întrețină și să te ajute să te dezvolți încontinuu, să te perfecționezi la fiecare pas.

În ceea ce ne privește, prima calitate a unei femei independente și puternice este o minte deschisă. De aceea azi îți vom vorbi despre una dintre cele mai bogate pepiniere de astfel de Superwomen, și anume Studioul de videochat Art Studio. Cu mottoul Born to Be Free, studioul înțelege mai bine decât mulți alți angajatori care este profilul femeii de azi: puternică, îndrăzneață, fără inhibiții, gata să cucerească lumea, fără a fi datoare cu explicații nimănui.

Nu știm care este părerea ta despre „fata de la videochat”, dar este foarte probabil ca realitatea să te surprindă. Modelele de la Art Studio nu sunt doar femei frumoase și îngrijite din cap până în picioare, dar și inteligente, creative, cu o cultură generală bogată, sociabile și plăcute din toate punctele de vedere. Conversațiile de la videochat te vor stimula din toate punctele de vedere și, crede-ne, vei discuta cu oameni care îți vor lărgi orizonturile. Acest job nu mai e de mult o „rușine”, ci o experiență care te poate desăvârși ca persoană.

De ce să alegi Art Studio? Deoarece are o experiență de peste 10 ani pe piața din România, una dintre cele mai prolifice din industria videochatului de pe plan mondial. Studioul își respectă modelele, îți oferă un contract legal, plătește cu consecvență toate taxele și te va ajuta să îți clădești acea independență și putere la care ai visat.

Bineînțeles, nu putem să neglijăm capitolul bani. Până la urmă, sunt motivul pentru care lucrezi. La Art Studio, salariile încep de la 1500 de dolari pe lună, garantat, dar pot urca mult mai sus de atât. Unul dintre atuurile apreciate de orice angajată este că modelele sunt răsplătite în funcție de performanțe, iar sistemul de evaluare e unul temeinic, bine pus la punct. Dacă ești dedicată, responsabilă, doritoare să evoluezi încontinuu, atunci poți ajunge să câștigi și până la 20.000 de dolari pe lună. 

Partea și mai bună este că Art Studio te ajută să îndeplinești și ceilalți pași pe care îi bifează orice femeie independentă și puternică. Grație salariului vârf de lance, îți vei îndeplini marele vis, acela de a-ți cumpăra o mașină, o casă, de a-ți face un business de la o vârstă fragedă, de a obține independența financiară și acea educație pe care ți-o dorești.

În al doilea rând, studioul te va ajuta să ai grijă de imaginea ta. Art Studio îți pune la dispoziție servicii de coafor, gene false, manichiură, masaj, liftinguri faciale, tonifiere, remodelare corporală și ședințe de make-up profesionale, totul pentru ca tu să strălucești, să arăți și să te simți de milioane.

Odată ce vei atinge această independență mult dorită, vei putea cultiva și relațiile acelea la care visezi. Vei fi femeia încrezătoare, frumoasă din toate punctele de vedere, împlinită, care atrage oameni la fel.

Nu putem trece nici peste faptul că Art Studio îți pune la dispoziție și o locație centrală, de lux, la Piața Unirii, de unde poți ajunge ușor din orice zonă a orașului. Iar ambientul din interior e luxos, îți asigură confidențialitatea necesară și te face să te simți așa cum ar trebui, ca o regină.

Pentru că Art Studio te vrea fericită și în largul tău, ai posibilitatea de a lucra într-un mediu la alegere. Studioul e organizat în mai multe camere, care să îți reflecte personalitatea (Delice Room pentru fetele ce iubesc eleganța și frumosul, Classy Room pentru modelele sofisticate și rafinate, Ballerina Room pentru femeile delicate, dar puternice, și multe alte încăperi ce par desprinse dintr-o poveste).

Dacă ai fost tentată de jobul care te face femeie independentă și puternică, programează-te la un interviu la numărul de telefon 0765.328.543. Vei afla mai multe despre bonusuri și salariu la întrevederea face to face, dar și despre natura jobului, și ți se va răspunde la toate întrebările pe care le ai. Vei descoperi o echipă minunată, alcătuită din oameni comunicativi și prietenoși alături de care îți va face plăcere să te perfecționezi.

Pentru mai multe detalii, accesează artstudio-bucuresti.ro și nu uita: ești liberă să devii cine îți dorești, așa că distruge preconcepțiile, gândește liber și află singură de ce Maria, una dintre angajatele de la Art Studio, ne spune: „Lucrez la Art Studio de aproape doi ani și viața mea s-a schimbat total de când m-am angajat la acest studio”.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.