Cum să-i surprinzi plăcut pe cei dragi de sărbători: idei de cadouri cu care mergi la sigur

Cum să-i surprinzi plăcut pe cei dragi de sărbători: idei de cadouri cu care mergi la sigur

Redactor Andreea Baluteanu

Mai sunt doar câteva zile până ce ne vom aduna cu toții, cu mic, cu mare, în jurul pomului decorat festiv, să facem schimb de cadouri și de zâmbete luminoase și din suflet.

Ești pe ultima sută de metri și ai intrat în panică pentru că nu ai găsit încă acel dar cu care să mergi la sigur? Nu e nimic, avem noi recomandări de top în rândurile de mai jos!

Lista de daruri a Moșului: 4 cadouri cu care nu ai cum să dai greș

Un lucru e cert: trăim într-o lume în care risipa e cel mai mare păcat al omenirii. Tocmai de aceea, e timpul să dăm din nou atenție cadourilor practice, care știi că vor fi folosite și iubite de oamenii la care ții și cu care mergi de fiecare dată la sigur.

Habar nu ai însă spre ce să te orientezi? Dyson îți propune câteva dintre cele mai potrivite, mai utile și mai apreciate cadouri de Crăciun. Sigur îți vei găsi favoritul mai jos!

Pentru femeia ocupată care e gata într-un timp record

Acest om special din viața ta are multe pe cap, dar totuși de fiecare dată reușește cumva să se achite de toate? Atunci are nevoie de un dar pe măsură!

Uscătorul de păr Dyson Supersonic™ reușește să usuce părul într-un timp record, fără căldură extremă. Conține cinci accesorii de styling, dintre care un dispozitiv conceput special împotriva firelor de păr rebele, care promite coafuri elegante realizate pe păr drept și strălucitor. Cu un concentrator cu un design mai larg și mai subțire, care dozează un curent de aer de mare viteză perfect pentru stilizarea șuvițelor și pentru coafarea câte unei secțiuni de păr, uscătorul e soluția perfectă pentru cei care vor să arate impecabil într-un timp record.

Difuzorul, la rândul său reproiectat, va reduce efectul static și va defini mai frumos buclele și onduleurile, iar dinții mai lungi sunt perfecți ca să aranjezi mai mult păr, cu mai mult control.

Cel/cea căruia/căreia urmează să îi faci o surpriză se plânge de scalp sensibil și păr subțire? Accesoriul Gentle Air, o inovație, creează un flux de aer delicat, mai slab și mai rece, ce usucă însă la fel de repede.

În sfârșit, accesoriul piepten cu dinții largi e minunat pentru părul creț sau texturat ori pentru a conferi volum și formă.

Cu 3 setări precise de viteză și 4 de căldură, uscătorul Dyson Supersonic™ va fi un campion al cadourilor de Crăciun.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic™

Pentru fata/femeia impecabilă care arată mereu ca scoasă din cutie

Fie că e vorba despre sora, mama, cea mai bună prietenă sau fiica ta, o alegere senzațională de cadou de Crăciun este placa de păr Dyson Corrale™ (Vinca blue / Rosé). Secretul look-urilor desăvârșite, promite de două ori mai puțină deteriorare și coafare îmbunătăţită în intervale de timp uimitoare.

Placa de păr este potrivită pentru toate tipurile de păr, incluzând trei setări precise de căldură, astfel încât să obții stilul și coafura dorită pe orice lungime. Vei aprecia că dispozitivul se poate folosi și fără fir, garantând până la 30 de minute de utilizare și încărcându-se complet în doar 70 de minute.

Ecranul OLED ușurează folosirea, afișând nivelul bateriei, controlul temperaturii și starea de încărcare atunci când îl utilizezi. De un mare ajutor îți va fi și stația de încărcare, în care poți plasa placa între sesiunile de utilizare ca să își recapete puterile.

Ești genul care își face mereu griji că a uitat placa în priză și o să ia casa foc fiindcă tu te-ai grăbit să te faci frumoasă? Placa Dyson Corrale™ (Vinca blue / Rosé) știe că trebuie să te liniștească, așa că se oprește după 10 minute de inactivitate, iar blocarea de siguranță îi permite depozitarea imediată după utilizare.

Pachetul conține și o husă de călătorie termoizolantă, dar și o cutie de depozitare într-o culoare superbă, că doar ți-am promis că vei face cel mai frumos dar.

placa de păr Dyson Corrale™ (Vinca blue / Rosé)

Pentru cei care apreciază ordinea și curățenia

Gospodina/gospodinul perfect vor aprecia din inimă Aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute. Nu exagerăm deloc când spunem că e cel mai puternic și mai inteligent aspirator fără fir, absorbind inclusiv praful microscopic și numărând și măsurând dimensiunea particulelor de praf.

Senzorul piezo e cel care ne-a atras atenția, acesta crescând în mod automat puterea de aspirație în funcție de numărul de particule de praf, lucru care este vizibil și pe ecranul LCD care afișează tot ce ai aspirat în timp real.

Nu o să îți vină să crezi ce vezi cu ochii tăi prin fasciculul de lumină cu unghi precis, care face ca praful microscopic să fie vizibil și pe podelele dure, iar tu să nu ratezi nimic.

Motorul Dyson Hyperdymium™ se rotește până la 125.000rpm, iar tehnologia Tehnologia Root Cyclone™ generează forțe de până la 100.000 g: adio, praf, bun venit, curățenie absolută! Nu în ultimul rând, bateria cu densitate mare de energie asigură până la 60 de minute de aspirație fără pierderi de putere, astfel că te poți concentra neîntrerupt pe curățenia din întreaga casă.

Nu putem trece cu vederea nici faptul că dispozitivul de filtrare complet etanș elimină 99,97% din particulele microscopice și alergeni până la 0,1 micron: cine apreciază ordinea și curățenia va îmbrățișa acest dar!

Aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute

Pentru cei preocupați de sănătatea întregii familii

Experții ne spun că se prea poate ca aerul dinăuntru să fie mai poluat decât cel din afară. Cum e posibil? Vopselurile, produsele de curățenie, odorizantele și parfumurile de cameră elimină chimicale periculoase, care pot dăuna intens. Dacă la acestea se adaugă aerul uscat, se creează ambientul ideal pentru dezvoltarea alergiilor și a afecțiunilor.

Bine că există Purificatorul de aer Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde, care detectează și distruge formaldehida, un gaz incolor cu miros înțepător, considerat a fi una dintre cele mai periculoase substanțe toxice din casa noastră. Purificând și igienizând întreaga încăpere, dispozitivul de la Dyson va reprezenta cadoul ideal de pus sub brad pentru binele celor dragi.

Umidificatorul îmbunătățește calitatea aerului grație filtrului cu cărbune activ ce neutralizează gazele. Nu putem să nu fim convinse de filtrul HEPA H13, care captează 99,95% din particulele de până la 0,1 microni, dar și de filtru catalitic ce distruge formaldehida. Intervine apoi tehnologia Air Multiplier™, care proiectează înapoi aer purificat și umidificat, răcindu-l atunci când consideri necesar.

Poți să folosești aparatul ori automat, ori manual, după preferințe. Dacă ai optat pentru a doua variantă, pe ecranul LCD va apărea notificare atunci când trebuie să crești fluxul de aer. În modul AUTO, calitatea aerului este monitorizată în mod constant, iar fluxul e ajustat automat.

Aparatul simte și raportează în mod inteligent, diagnosticând poluanții până la un nivel molecular și distrugând bacteriile potențial dăunătoare, expunând fiecare picătură de apă la o lumină UV puternică de λ275nm.

Apreciem și grija pe care au demonstrat-o producătorii sigilând nu numai filtrul, dar întreg purificatorul și umidificatorul conform standardului HEPA H13.      

Alt motiv pentru care acest cadou e unul stelar? Utilizatorul primește date reale, în timp real, cu aplicația Dyson Link. Modul de noapte asigură setări silențioase și afișaj estompat, modul difuz deviază fluxul de aer prin spatele dispozitivului, iar cel briză variază curenții pentru ca tu să te simți ca în vacanță.

Curățenia și îngrijirea? Simple și eficace! Aparatul are un ciclu de curățare profundă ce se activează prin simpla apăsare a unui buton, iar filtrul se schimbă ușor și rapid, după ce ai primit notificările necesare.

Purificatorul de aer Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Acestea sunt cadourile care te vor transforma în acel Moș Crăciun cu intuiție ireproșabilă! La Dyson descoperi dispozitive de ultimă generație, menite să facă viața și mai frumoasă celor dragi!

Articolul urmator
Cine sunt cei doi oameni care, conform Bibliei, sunt nemuritori și vor avea roluri uriașe la venirea Apocalipsei
Cine sunt cei doi oameni care, conform Bibliei, sunt nemuritori și vor avea roluri uriașe la venirea Apocalipsei
Ce cadou o sa primesti de sarbatori?
Incepe quiz
Ce cadou o sa primesti de sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.