Cum să oferi cadouri de nuntă memorabile

Cum să oferi cadouri de nuntă memorabile

Andreea Constantin

Nunta este un eveniment plin de bucurie la care, într-un fel sau altul, contribuie toți cei prezenți. În calitate de invitat, îți dorești să feliciți mirii și să îți arăți susținerea pentru acest nou început din viața lor. Pe lângă sau chiar în locul darului de nuntă în bani, din ce în ce mai mulți apropiați ai cuplului proaspăt căsătorit aleg să ofere diverse cadouri; unele sunt utile, iar altele pur decorative, unele previzibile, altele, de-a dreptul uimitoare, unele elegante, în timp ce altele mai degrabă kitschoase. Oferta de cadouri de nuntă variază între aceste caracteristici. Tu știi să oferi cadouri memorabile?

Există momente în care te simți confuz, când trebuie să alegi darul potrivit, chiar și atunci când este vorba despre nunta unor persoane pe care le cunoști bine. Poate fi un pic dificil să găsești o idee care să fie în același timp surprinzătoare, relevantă, inovatoare și sentimentală. Desigur că sugestiile specifice de cadouri sunt binevenite, dar, mai mult decât atât, ne-am dorit să îți prezentăm câteva sfaturi interesante, care te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri în orice context.

Oferă-le mirilor ceea ce vor să primească

Atât de simplu încât sună complicat, nu? Dacă inspirația se lasă așteptată, întreabă mirii direct ce le-ar plăcea să primească. Un cadou bun este unul pe care ei și-l doresc cu adevărat, dar pe care, din anumite motive, nu și l-au cumpărat încă. Printre argumente ar putea fi că nu își pot justifica investiția financiară în acel moment sau că nu au avut timp să se ocupe de acest aspect. Aici intervii tu, alături de alți apropiați ai cuplului, și astfel lista lor ideală de cadouri nunta devine realitate. Află mai multe detalii aici.

Alege un cadou care să se potrivească ambilor parteneri

Ia în considerare care sunt interesele comune ale celor doi. Ce le place să facă împreună? Cum își petrec vacanțele? Care sunt obiectele pe care le folosesc amândoi? Notează câteva idei și apoi vezi cum poți să le duci la un alt nivel. În esență, poți să pornești de la o versiune clasică de cadou și să o personalizezi, astfel încât să spună ceva despre tine și despre cei care îl vor primi. Dacă optezi pentru varianta obiecte pentru casă, de care se pot bucura ambii parteneri zi de zi, caută produse exclusive, care să fie utile, dar să aibă și un design deosebit. Oferă în dar lux, calitate, experiențe și amintiri.

Îmbracă totul într-o poveste

Partea predominantă pentru tine este cea care precede momentului în care oferi cadoul: intenție, gânduri, recomandări, căutări, până în punctul în care l-ai împachetat într-un mod cât mai elegant și îl înmânezi mirilor. Din păcate, aceștia nu au cum să cunoască entuziasmul și emoțiile pe care le-ai pus în acest proces, decât dacă le povestești. Transmite-le cât de mult ți-ai dorit să găsești o alternativă deosebită, un cadou caracterizat de calitate și bun-gust, care să le amintească pentru totdeauna de ziua nunții și de tine, persoana care a reușit să le ofere un cadou memorabil.

Încurajează-i să afle detalii despre produs, despre colecția din care face parte sau istoria brandului care l-a creat. Îndeamnă-i să cunoască mai multe despre lumea fascinantă din care acesta provine, ca să își dea seama de ce este special obiectul care le-a fost dăruit și care va face parte în continuare din viața pe care și-o construiesc împreună.

Așadar, cel mai apreciat cadou pe care îl poți oferi mirilor este cel care le îndeplinește dorințele, de care se pot bucura amândoi și care introduce componenta sentimentală. Aceste sfaturi te vor călăuzi spre o alegere inspirată, cu care vei impresiona mirii.

Surse foto: unsplash.com

Articolul urmator
Vrei să te căsătorești în 2024? Iată cele mai norocoase zile pentru a spune „DA”
Vrei să te căsătorești în 2024? Iată cele mai norocoase zile pentru a spune „DA”
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.