Cum sărbătorești evenimentele importante din această vară în cerc restrâns

Redactor Divahair.ro

Plăcerea de a fi alături de cei dragi și de a sărbători cele mai importante evenimente cu petreceri fastuoase nu trebuie să dispară în acest an, ci doar ajustată pentru a respecta toate reglementările și recomandările autorităților. De aceea, este mai bine ca în această perioadă să organizezi petreceri mici în aer liber sau cine în curtea casei, sub ghirlande luminoase, în serile călduroase de vară. Fie că este vorba de aniversări, petreceri de logodnă sau alte evenimente pe care vrei să le sărbătorești alături de familie și prieteni, asigură-te că respecți distanțarea fizică și că te distrezi în siguranță. Iată cum te poți bucura de reuniunile cu cei dragi:

Organizează mese festive în aer liber

Nimic nu se compară cu o cină de vară în familie. Vei avea nevoie de o masă de dimensiuni mari, pentru a putea asigura distanța între cei invitați și pentru a servi toate bucatele pe care le-ai pregătit. Alege băuturi potrivite pentru tema petrecerii și nu uita că o selecție atentă de vinuri îi va impresiona pe toți cei prezenți. Detalii aici!

petrecere-in-aer-liber

De asemenea, vinul nu poate lipsi de la orice masă sau picnic de vară, în special când creezi o atmosferă romantică. Pentru a avea succes, decorează-ți curtea în specificul evenimentului pe care îl sărbătorești. Poate fi vorba de o petrecere restrânsă de logodnă, iar în acest caz trebuie să te ocupi de amenajarea mesei respectând câteva reguli importante. Planifică meniul și lista de invitați din timp pentru a ști ce ai de făcut și dacă ai nevoie de ajutorul unei firme de catering. Dacă prepari chiar tu mâncarea, asigură-te că o poți pregăti cu o zi înainte și că ai toate produsele de care ai nevoie.

Mută petrecerea în online

Petrecerile și evenimentele la care ar trebui să participe prea mulți oameni trebuie să se mute în online. Dacă ai rude sau prieteni care nu pot ajunge la evenimentul tău din diferite motive, include-i în petrecerea ta prin apeluri video. Chiar dacă pandemia te ține departe de mulți dintre cei apropiați, trebuie să găsești metode creative de a-i aduce mai aproape de tine și de a-i ajuta să participe la evenimentele organizate de tine.

În această vară vei fi nevoită să-ți reduci așteptările în materie de petreceri în club sau în alte locații selecte și să te mulțumești cu sărbătorirea zilelor de naștere sau a altor ocazii prin petreceri mici organizate acasă. Cei care locuiesc departe și nu au voie să intre în țară fără a fi obligați să se izoleze la domiciliu pot simți că sunt acasă printr-un simplu apel pe Skype sau Messenger, iar în acest fel vei reuși să aduci voia bună în casele lor de asemenea.

Alege o escapadă de weekend

Dacă vrei să sărbătorești ceva important, iar grupul tău de prieteni este pasionat de drumeții și excursii cu cortul, ia o pauză de la ritmul cotidian și distanțează-te fizic de toate elementele care te stresează în oraș. Poți transforma această ieșire într-o mică reuniune pentru a face un anunț important precum o cerere în căsătorie sau sarcina. Indiferent de ocazie, ieșirea în natura îți va permite să petreci mai mult timp cu cei alături de care vrei să marchezi un moment important din viața ta. Nu uita să te dotezi cu toate cele necesare și să alegi locuri de camping potrivite. Dacă nu vrei să urci pe munte, poți alege zonele de camping special amenajate pentru corturi sau rulote. Verifică din timp disponibilitatea acestora și pregătește-te să muți petrecerile clasice în locuri neconvenționale și să schimbi formatul acestora în funcție de vremuri.

Nu lăsa pandemia să te țină departe de cei dragi, dar ia măsurile necesare pentru siguranța tuturor. Evenimentele importante din viața ta pot fi sărbătorite în diferite moduri, dacă știi cum să abordezi situația și să găsești alternative ingenioase.

Sursa foto: pexels.com

Articolul urmator Ce evenimente importante au avut loc azi, 10 august, în istorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.