Cum se comportă zodiile la depresie

Cum se comportă zodiile la depresie

Viorica Ghinea, redactor

Fiecare dintre noi reacţionează altfel atunci când este deprimat, iar astrele au un cuvânt greu de spus la acest capitol. Unele persoane îşi varsă frustrările pe cei din jur, în timp ce altele afişează un zâmbet fals pe buze sau organizează petreceri. Tu în ce categorie te încadrezi?

Iată cum reacţionezi când eşti deprimată, în funcţie de semnul zodiacal care te guvernează!

Zodiile la depresie: care este atitudinea ta?

Berbec

Crezi că o să vezi vreodată plângând un Berbec deprimat? Ei bine, nu vei avea această ocazie prea des. Nativii se enervează atunci când depresia pune stăpânire pe mintea lor şi simt nevoia să stea în preajma oamenilor. Nu pentru că au nevoie de încurajare, ci pentru a le strica ziua. Dar nimeni din jur nu îşi doreşte să stea cu ei în acele momente, aşa că vor trebui să se răzbune pe obiectele care le ies în cale.

Taur

Atunci când sunt deprimaţi, Taurii nu se gândesc niciodată că problema ar putea să fie de la ei, ci îi învinuiesc pe cei din jur. Găsesc ei o victimă care să suporte toate „ofurile” lor. După ce o vor demoraliza complet, nu numai că se vor simţi mai bine, dar chiar vor încerca să îşi spele păcatele. Se vor simţi vinovaţi pentru suferinţa creată şi vor încerca să repare lucrurile, dar prea târziu...

Gemeni

Cum reacţionează aceşti nativi la depresie? Ei se descurcă mult mai bine faţă de alte semne astrologice. Nu stau să plângă în pumni, ci se dedică muncii sau ies să socializeze cu prietenii. Îşi vor reveni rapid după câteva pahare de alcool şi glume pe seama altora, aşa că nu îşi vor da seama prea mulţi că ei trec printr-o perioadă grea.

Rac

Aflat printre cele mai sensibile semne ale horoscopului, Racul nu se reface uşor după o depresie. Pentru a lupta contra acestei stări sufleteşti, el are nevoie de tot sprijinul posibil pe care îl pot oferi cei dragi. Dacă unele persoane îşi varsă amarul în băutură, Racul îşi va plânge de milă cu o caserolă de îngheţată în braţe.

Leu

Leii nu sunt atât de deprimaţi pentru problemele lor, cât mai degrabă pentru faptul că nu primesc suficientă atenţie de la cei din jur. Îndrăzneşte cineva să nu îi considere importanţi? Dacă își permite cineva să spună acest lucru, nu va avea o viaţă prea uşoară. Și totuși ce fac Leii ca să scape de depresie? Organizează o petrecere de pomină!

Fecioară

Dacă te întrebi cum reacţionează Fecioarele la depresie, află că ele nu au timp pentru astfel de stări. Sunt mult prea preocupate să îşi organizeze fiecare clipă liberă ca să mai aibă timp şi pentru aşa ceva. Atunci când vor fi bântuite de astfel de senzaţii, vor gândi rece şi îşi vor spune că acele sentimente nu sunt raţionale.

Balanţă

Balanţele se vor retrage în cochilia lor la depresie, însă nu pentru mult timp. Nu le place să îşi piardă vremea cu stări de tristeţe, ci vor căuta compania persoanelor pozitive din viaţa lor, iar braţele iubitului vor deveni locul lor preferat. De asemenea, o sesiune de shopping va face minuni pentru psihicul lor.

Scorpion

Când sunt deprimaţi, Scorpionii nu stau deloc bine cu moralul, având în vedere că exagerează situaţia. Însă, pe cât de greu se afundă în tristeţe, pe atât de repede îşi revin. Ei sunt precum pasărea Phoenix, care se ridică din cenuşă, și devin mai puternici după fiecare hop pe care îl depăşesc în viaţă.

Săgetător

Săgetătorii îşi ascund stările depresive prin glume înţepătoare la adresa celorlaţi. Dar apoi se gândesc că alţii o duc mult mai rău decât ei, aşa că zâmbetul le revine uşor pe faţă. În plus, preferă să se distreze decât să îşi piardă timpul plângându-şi de milă.

Capricorn

Capricornii sunt obişnuiţi să fie depresivi, având în vedere că nimic nu se ridică la nivelul aşteptărilor lor. În loc să îşi verse amarul pe umerii celor dragi, nativii preferă să se distanţeze şi chiar devin agresivi verbal dacă nu sunt lăsaţi în pace. Nu vor ca ceilalţi să observe că suferă, cel puţin până nu ating fundul prăpastiei.

Vărsător

Un Vărsător deprimat îi va repezi pe cei din jur şi chiar îşi va vărsa nervii pe cea mai dragă persoană din viaţa lui, în special dacă i se pare că nu găseşte înţelegere la ea. Nu va suporta să fie contrazis în acele momente, aşa că este mai bine să dai afirmativ din cap la tot ceea ce spune.

Peşti

Sensibilul nativ al zodiei Peşti trece printr-o stare de deziluzie totală atunci când este deprimat. Simte că întreaga planetă este împotriva lui şi că lucrurile nu vor mai fi niciodată bine. Cine nu este de acord cu ei înseamnă că nu îi înţelege şi chiar că sunt duşmanii lor.

Tu cum te comporţi la depresie? Chiar eşti influenţată atât de mult de astre?

Articolul urmator
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Test de depresie: cat de mult esti afectata in viata de zi cu zi?
Incepe quiz
Test de depresie: cat de mult esti afectata in viata de zi cu zi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.