Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cum și-au transformat două studente camera de cămin într-un mic palat

Alexa Galgau

Începerea facultății, plecarea de acasă, debutul unei noi vieți, de "adult" - toate acestea sunt motive de bucurie  pentru tinerii care ajung să studieze în alt oraș sau în altă țară. Faptul că urmează să stea fără părinți este unul dintre cele mai mari motive de entuziasm, însă, de obicei, sentimentul se mai domolește când intră în camera de cămin, care nu e nici pe departe la fel de confortabilă precum cea de acasă.

Două fete din America au decis să nu lase aspectul camerei micuțe de cămin să le strice nici măcar o fracțiune din fericire, așa că s-au gândit să o tranforme într-o veritabilă cameră de lux, demnă de niște prințese. Iată prin ce transformări incredibile a trecut camera de cămin a celor două pasionate de design interior!

 

A photo posted by Lindy Goodson (@the_real_lin_shady) on

Cameră de cămin transformată în palat

Principala caracteristică a camerelor de cămin, peste tot în lume, este faptul că sunt foarte mici. Deși condițiile diferă de la o universitate la alta (nu ne putem imagina că universitățile din America au camere de cămin similare cu cele din România!), cert este că o cameră de cămin este creată să fie utilă, nu să fie neapărat comodă. Această încăpere este simplă și conține doar strictul necesar pentru dormit și studiu.

Lindy Goodson și Abby Bozeman, studente la Universitatea din Mississippi, de curând colege de cameră, au decis să transforme locul pe care îl vor numi "acasă" în următorii ani într-un adevărat palat. După ce au muncit asiduu împreună pentru a crea designul interior perfect pentru ele, fetele au reușit să facă din camera de cămin o cameră ruptă din basme!

Deși arată de lux, camera este de fapt un mare proiect DIY (do it yourself, n.r.), făcut cu buget de studenție. Fetele au fost determinate să obțină cele mai bune prețuri, să restaureze niște piese vechi și să aplice o mulțime de trucuri de design interior pentru a crea aspectul opulent al încăperii.

Micile detalii sunt cele de efect și în acest caz: tăblia patului tapițat cu un material de lux, noptiera vintage, covorul "pufos", draperiile și lămpile de bun gust și, desigur, așternuturile de calitate, care pot face o diferență enormă în orice încăpere. Abby este cea care a găsit noptiera într-un magazin cu antichități, după care piesa de mobilier a fost vopsită și i s-au adăugat mânere de cristal. În acea noptieră își țin fetele vasele, lângă cuptorul cu microunde, însă acestea sunt acoperite de o perdeluță, care, de fapt, este un prosop. Lămpile și micile taburete sunt niște piese ieftine găsite la magazinele locale de mobilă, însă în decorul respectiv arată excelent.

Desigur, odată ce au postat poza cu noua lor cameră pe internet, povestea fetelor a devenit în scurt timp virală. De altfel, ele nu sunt primele care își transformă camera de cămin într-o cameră de lux, ci au mai existat tentative în acest sens și vor mai exista cu siguranță!

 

Așadar, orice cameră de cămin poate fi transformată complet cu puțină voință, un strop de răbdare și multe idei ingenioase de DIY!

Descoperă și cinci greșeli pe care le faci când îți decorezi dormitorul și cele mai inventive sisteme de depozitare pentru spații mici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!