Cum a fost la concertul Sweet Paprika si The Top Hats

Redactor Divahair.ro

Gabriela Atanasov, cunoscuta si sub pseudonimul Sweet Paprika, impreuna cu trupa The Top Hats, au lansat Joi, 29 Mai, primul single Haunting Season.

Gabriela, unul dintre cei mai promitatori tineri designeri romani, s-a alaturat trupei de rock alternative The Top Hats si au sustinut primul lor concert la Carol 53."Toate proiectele pe care le-am facut pana acum au fost extrem de personale, dar au fost prezentari de moda. Am avut foarte multe emotii, este prima data cand am organizat un concert. Mi-am dorit intotdeauna sa cant mai mult decat sa fac moda. Intamplarea a facut sa ajung sa compun muzica abia la 22 de ani la 2 ani dupa ce m-am apucat sa schitez colectii vestimentare. Fratele meu Cristian Atanasov, canta de 4 ani la chitara bass intr-o trupa de tineri liceeni si studenti din Constanta. Mi-a placut mult ceea ce faceau ei si am acceptat cu drag sa colaborez cu ei ca solist vocal.

Baietii de la The Top Hats sunt tineri, talentati si energici si m-au ajutat sa-mi indeplinesc visul de a fi pe o scena si de a interpreta o piesa compusa de mine. Am considerat ca aceasta fericire trebuie sa devina publica si am organizat primul concert Sweet Paprika & The Top Hats. Dincolo de culoare in Sweet Paprika se ascunde foarte multa muzica si vreau sa o fac auzita. Publicul a fost extraordinar, a cantat impreuna cu noi, am ras impreuna si am reusit sa le transmitem cele mai frumoase emotii si asta conteaza cel mai mult pentru noi"", a declarat Gabriela.

In cadrul concertului au fost interpretate 17 piese, 7 dintre ele sunt compuse de tinerii artisti iar restul au fost cover-uri ale unor piese celebre in limba romana, engleza si rusa.

Haunting season, este prima piesa compusa de Gabriela Atanasov cu trupa The Top Hats si a fost inscrisa si la editia Eurovision 2014. Este un mesaj catre toti pamantenii care au iubit, iubesc si vor fi vreodata bantuiti de acest sentiment.

The Top Hats, este o trupa de rock alternativ din Constanta, care se incadreaza in arhetipul trupei tinere, satula de toate normele impuse de industrie si dornica sa creeze ceva diferit. Membrii echipei au intre 16 si 24 de ani, si desi au doar 1 de activitate au reusit sa inregistreze deja 5 piese proprii. Sound-ul eclectic este alimentat de pofta de viata si de spiritul tanar creator al membrilor trupei. Acesta este cel de-al 4-lea concert al trupei The Top Hats in Bucuresti, in Constanta bucurandu-se deja de notorietate printre iubitorii de rock.

In cadrul aceluiasi eveniment, echipa Lookool a celebrat 1 an de la infiintare, printr-o expozitie de fashion photography. Supriza serii a fost marcata de piesa interpretata de fotograful din spatele expozitiei, Horia Stan, care impreuna cu Gabriela Atanasov a interpretat piesa 2 Visatori (muzica si text: Horia Stan).

La cererea publicului, piesele nou lansate Haunting Season si 2 Visatori au fost interpretate de Sweet Paprika, The Tophats si Horia Stan inca o data.

Articolul urmator Maica Tereza: cine a fost și ce legătura are numele ei cu România

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.