Cunoști semnificația unui buchet de bujori?

Cunoști semnificația unui buchet de bujori?

Redactor Divahair.ro

Bujorii sunt originari din Asia. Se spune că atunci când Marco Polo i-a văzut pentru prima oară, ar fi spus despre bujori că sunt: “flori mari cât o varză".

În zilele de azi adorăm bujorii nu doar pentru floarea lor mare, ușor de recunoscut, ci și pentru rezistența și semnificația lor deosebită. Cea mai veche floare din țara noastră, floarea de bujor este cunoscută sub denumirea științifică "Paeonia romanica peregrina".

Bujorul floarea cu cea mai veche atestare din România. Există cinci rezervații naturale de bujori românești, și anume în: Teleorman, Mureș, Olt, Dolj și Giurgiu.

cutie cu buchet de flori

Bujorul românesc este ocrotit prin lege, iar floarea de culoare roșie are mai puține petale decât bujorul de grădină și este toxică.

Putem vedea bujorii în splendoarea lor ori în grădinile iubitorilor de flori, ori în rezervațiile naturale.

Femeile iubesc bujorii nu doar pentru frumusetae lor ci și datorită semnificației acestora. Pentru că există bujori plantați acum 90 de ani și care arată perfect și în zilele de azi, bujorul semnifică longevitate și aduce noroc dacă este pus în buchetul miresei. Floarea de bujor este simbolul afecțiunii și iubirii sincere și loiale.

Nu este chiar la îndemână să vezi buchete de bujori într-o florărie oarecare, pentru că bujorii au nevoie de un anumit tip de sol pentru a prospera. Și nici nu poți vedea oriunde un buchet de flori care conține și bujori, pentru ca acestia sunt sezonieri.

Știai că la Bloomeria.ro poți gasi bujori chiar acum, în mijlocul iernii? Cu un singur click, poți trimite omului special din viața ta un buchet de bujori în București sau Ilfov.

Livrarea este gratuită în București și durează maxim 3 ore de la comandă până la livrare (pentru București și Ilfov).

De ce să alegi un buchet de bujori? Bujorii sunt flori destul de rare în țara noastră, așadar dacă oferi cuiva un buchet de bujori, fii sigur că persoana aceea va fi impresionată. Bujorii sunt perfecți pentru a fi oferiți în semn de respect și dragoste pentru femeia iubită, fie ea parteneră de viață, soție, mamă sau colegă de serviciu.

Având un aspect deosebit, care impresionează prin dimensiune și simplitate, bujorii se potrivesc oriunde și oricui. Bujorii pot fii roșii, roz sau albi, așadar putem alege bujorii și în funcție de culoare pentru a transmite un anumit mesaj. Putem trimite bujori albi unei femei tinere sau unei mirese, pentru că albul semnifică puritate.

Alegem bujori roșii pentru a spune un "te iubesc" pasional femeii iubite sau pentru a ura cuiva ani buni de realizări mărețe și durabile în timp.

Bujori în miezul iernii? Nimic mai simplu! Chiar dacă bujorii înfloresc vara și ne bucură cu frumusețea lor până toamna târziu, există un loc unde îi putem găsi indiferent de anotimp. Albi, roșii sau roz, bujorii sunt la ei acasă la florăria online Blomeria.ro. Doar aici îi găsim făcând serviciul de permanență, asemenea unor soldați mereu la datorie. Iar datoria lor este una simplă: să ne ofere, la orice oră și indiferent de vremea de afară, frumusețea și mireasma lor naturală.

Este un semn de iubire să oferi unei femei un buchet de bujori, pentru că bujorii sunt unele din cele mai frumoase si gingase flori.

Uitați de florile de ghiveci care sunt singurele pe care le puteți găsi acum în florăriile stradale. Vizitati floraria online Blomeria.ro și alegeți buchete de bujori la fel de simplu ca și cum ați culege un ghiocel primăvara. O selectie impresionatan de bujori proaspeți și parfumați de la Bloomeria.

Femeile adoră florile, acest fapt este o certitudine. Orice cadou ar primi, femeia va fi mult mai încântată dacă acel cadou este însoțit de un buchet de flori. De multe ori, femeile păstrează florile și după ce s-au uscat, că amintire a gestului semnificativ făcut de bărbatul din viața lor.

Așadar, dacă vrei să impresionezi cu adevărat o femeie, arată-i că îi poți oferi mai mult decât luna de pe cer. Oferă-i un buchet de bujori pe timp de iarnă!

Bloomeria este una din cele mai apreciate florarii online din Bucuresti reusind de-a lungul timpului sa aduca fericire si incantare in sufletul multor femei .

Cu o gama de peste 5000 de aranjamente florale si buchete de flori poți livra oriunde și oricând în București și Ilfov, poti adauga chiar si un cadou la fiecare comanda plasata, un ursulet sau o sticla de sampanie cu siguranta poate transforma o seara obisnuita intr-o seara romantica de neuitat.

Articolul urmator
Iubirea trece prin stomac! O femeie din Cluj a pus bazele unei afaceri unde face buchete inedite cu...salam 
Iubirea trece prin stomac! O femeie din Cluj a pus bazele unei afaceri unde face buchete inedite cu...salam 
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.