Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cursuri si ateliere de arta in perioada noiembrie-decembrie 2014

DivaHair

Art Out doreste sa reuneasca toti pasionatii de arta si sa deschida orizontul artistic al celor neinitiati. Impreuna, putem cunoaste din tainele vechilor maestri, putem afla istoria unor monumente si a unor colectii de arta. Poti invata, descoperi si experimenta fascinantul drum al artei prin seria de ateliere pregatite:

Curs de pictura: Calatorie in universul culorilor

Descriere generala:

Cursul reprezinta o incursiune frumoasa si placuta in universul culorilor si se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere ceva nou, sa experimenteze si sa-si dezvolte creativitatea. Predarea este centrata pe fiecare cursant in parte, pe nevoile si interesele sale. Cursul se bucura de o metoda novatoare, ancorata in realitatea cotidiana, cu un accent crescut pe legaturile dintre curentele si stilurile istoriei artei.

Ceea ce este cu totul nou la acest curs este ca nu exista limita de varsta, pentru ca fiecare se exprima diferit, chiar si in cadrul aceleiasi teme. Astfel, parinti, copii, bunici, tineri studenti si absolventi - toti vor putea sa colaboreze in cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale. Vei descoperi cum arta ne face viata mai frumoasa, aducand liniste, bucurie si multiple posibilitati de exprimare.      

Trainer: Laura Lucia Mihalca - artist vizual si istoric de arta.

Numar sedinte: 5

Sedintele sunt de cate doua ore fiecare.

Program desfasurare curs:

Se organizeaza doua grupe:

- Vineri, orele 18.00 - 20.00
- Luni, orele 10-12                                   

Data incepere curs:

17 noiembrie pentru seria de luni si 21 noiembrie pentru seria de vineri.

Curs de colaj: Calatorie in universul colajului

Descriere generala:

Cursul reprezinta o incursiune frumoasa si placuta in lumea colajului si se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere ceva nou, sa experimenteze si sa-si dezvolte creativitatea.

Predarea este centrata pe fiecare cursant in parte, pe nevoile si interesele sale. Cursul se bucura de o metoda novatoare, ancorata in realitatea cotidiana, cu un accent crescut pe legaturile dintre curentele si stilurile istoriei artei. Ceea ce este cu totul nou la acest curs este ca nu exista limita de varsta, pentru ca fiecare se exprima diferit, chiar si in cadrul aceleiasi teme. Astfel, parinti, copii, bunici, tineri studenti si absolventi - toti vor putea sa colaboreze in cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale.        

Trainer: Laura Lucia Mihalca - artist vizual si istoric de arta.

Numar sedinte: 5

Sedintele sunt de cate doua ore fiecare.

Program desfasurare curs: miercuri, ora 10.00.

Data incepere curs: 19 noiembrie.

Curs de istoria artei

Descriere generala:

Cursul reprezinta o incursiune frumoasa si placuta in fascinanta lume a istoria artei si se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere ceva nou.

Predarea este centrata pe fiecare cursant in parte, pe nevoile si interesele sale. Cursul se bucura de o metoda novatoare, ancorata in realitatea cotidiana, cu un accent crescut pe legaturile dintre curentele si stilurile istoriei artei. Ceea ce este cu totul nou la acest curs este ca nu exista limita de varsta. Astfel, parinti, copii, bunici, tineri studenti si absolventi - toti vor putea sa colaboreze in cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale. Vei avea ocazia sa descoperi povestile fascinante ale istoriei artei!         

Trainer: Laura Lucia Mihalca - artist vizual si istoric de arta.

Numar sedinte: 5

Sedintele sunt de cate doua ore fiecare.

Program desfasurare curs: marti, orele 18.00 - 20.00.

Data incepere curs: 18 noiembrie.

Curs istoria arhitecturii

Descriere generala:

Cursul reprezinta o incursiune frumoasa si placuta in fascinanta lume a istoriei arhitecturii si se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere ceva nou.

Predarea este centrata pe fiecare cursant in parte, pe nevoile si interesele sale. Cursul se bucura de o metoda novatoare, ancorata in realitatea cotidiana, cu un accent crescut pe legaturile dintre curentele si stilurile istoriei artei. Ceea ce este cu totul nou la acest curs este ca nu exista limita de varsta. Astfel, parinti, copii, bunici, tineri studenti si absolventi - toti vor putea sa colaboreze in cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale.

Trainer: Laura Lucia Mihalca - artist vizual si istoric de arta.

Numar sedinte: 5

Sedintele sunt de cate doua ore fiecare.

Program desfasurare curs: miercuri, orele 18.00 - 20.00

Data incepere curs: 26 noiembrie

Pentru detalii despre costuri, oferte cu discounturi si despre programa cursurilor, acceseaza: www.artout.ro/reviste/cursuri.html

Parteneri: AEGEE, Coffet, Liga Studentilor Romani din Strainatate, Rendez-vous, Scoala de Valori, Uniunea Arhitectilor din Romania

Parteneri media: 121.ro, Agentia de Carte, Apulum, Artindex, Arhimania, Autentici.ro, Bookaholic, Calendar de evenimente, Casa Construct, Clinic TV, Clubul Presei Transatlantice, Cooperativa urbana, Deco si eco, Diva hair, Edu news, Iqool, Ziarul Metropolis, Observator cultural, Online Student, Pr wave, Romania fashion, Raftul cu idei, Red House, Romania Pozitiva, Salon TV, Studentul.net, Suntparinte.ro, Ultima Ora, Veioza Arte, Zeppelin.

Laura Lucia Mihalca, artist vizual, curator si jurnalist, a organizat numeroase expozitii personale si colective, la nivel local si national, colaborand de-a lungul timpului cu o serie de institutii cultural-artistice de prim rang si cu un numar impresionant de artisti contemporani consacrati. Curator a numeroase expozitii, a absolvit Facultatea de Istoria si Teoria Artei din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. S-a remarcat drept unul din cei mai activi tineri curatori din Romania, cu evenimente si expozitii organizate in intreaga tara. In ianuarie 2011 a fondat revista Art Out, al carui director si redactor-sef este si in prezent.

Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Fondata in ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate, devenind una din  revistele recunoscute la nivel national in plan cultural - artistic. Totodata, de-a lungul celor trei ani de activitate, revista Art Out a dorit sa devina unul dintre promotorii artei romanesti organizand evenimente cultural-artistice dedicate publicului larg.

CONTACT:
Laura Lucia Mihalca
laura@artout.ro
Telefon: 0747060128

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!