Nu Skin

De ce sunt mai sexi bărbații cu tatuaje

Redactor Alexa Galgau

Multe femei se simt în mod iremediabil atrase de bad boys, de acei bărbați duri și puternici, care ar putea să le protejeze în orice situație. Poate acesta este și motivul pentru care bărbații cu tatuaje sunt considerați atât de sexi, încât aproape nicio femeie nu le rezistă. Te-ai întrebat vreodată ce anume ne face să ne simțim instant atrase de ei?

Iată câteva motive pentru care bărbații cu tatuaje sunt atât de sexi!

Motive pentru care iubim bărbații cu tatuaje

1. Sunt îndrăzneți și originali

Bărbații care au tatuaje nu se tem de ceea ce ar putea comenta oamenii din jur despre ei. Dimpotrivă, au o personalitate destul de puternică pentru a o exprima cu toată încrederea. De obicei, bărbații care poartă tatuaje sunt creativi și au o gândire mai profundă, deoarece nu își fac la întâmplare acele simboluri pe corp, ci le aleg pe acelea care pentru ei au o semnificație aparte: o relație, un obiect sau un moment special din viața lor. Astfel, ei aleg o metodă foarte creativă de a onora cele mai frumoase sau semnificative amintiri.

2. Sunt duri, dar în același timp sentimentali

Primul lucru la care te gândești când vezi un bărbat cu tatuaje este că are un aspect dur. Pentru că - nu-i așa? - un bărbat care a suportat atâta durere fizică nu are cum să fie altfel decât puternic. Deși au acest aspect de băieți răi, ei ascund de fapt un sentimentalism aparte, pentru că, după cum am spus, tatuajele pe care le au înseamnă ceva pentru ei. Sunt genul de bărbați care aleg să marcheze în mod permanent, pe propriile trupuri, acele lucruri care înseamnă sau au însemnat ceva pentru ei. Fiecare tatuaj ascunde o poveste care te va ajuta să îl înțelegi mai bine pe cel de lângă tine și să îi descoperi latura sensibilă pe care de obicei vrea să o ascundă.

3. Sunt sexi când își dau hainele jos

Imaginează-ți un bărbat bine, la costum, în ținută formală, care vine acasă de la muncă și își dă jos cămașa, lăsând să se vadă tatuajele sexi care îi acoperă corpul. Orice femeie și-ar pierde răsuflarea într-un astfel de moment, pentru că trecerea de la un look „cuminte” la unul de bad boy, în decurs de doar câteva secunde, este ceva absolut irezistibil! Această „dualitate” a bărbaților cu tatuaje este cu siguranță unul dintre motivele pentru care femeile sunt înnebunite după ei.

4. Sunt capabili de angajamente

Frica de angajament poate să se manifeste la orice bărbat, cu sau fără tatuaje. Credem însă că bărbații cu tatuaje au o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă permanența, pentru că deja știu ce înseamnă să iei o decizie pe termen lung. Când și-au făcut tatuajele, știau foarte bine că nu vor mai avea cum să le îndepărteze prea ușor, ci că vor fi nevoiți să trăiască toată viața cu ele. Cu toate acestea, au ales să le facă, iar acest lucru spune multe despre ei. Dacă găsesc persoana potrivită, sunt genul de bărbați care știu ce vor și nu se tem de angajamente.

5. Și-ar face un tatuaj de cuplu

Desigur, poate că nu ar accepta să își tatueze numele tău pe corp (parcă nici nu este prea sexi acest gest, în definitiv), dar cu siguranță nu ar spune „nu” unui tatuaj de cuplu! Nu este acesta unul dintre cele mai frumoase și romantice lucruri pe care le-ar putea face un cuplu? Recent, mulți îndrăgostiți au început chiar să aleagă tatuaje mici pe degete în loc de verighete, iar această idee nu are cum să nu prindă atunci când ești într-o relație cu un bărbat căruia îi plac tatuajele.

6. Sunt pasionali

Nu doar că sunt sentimentali înlăuntrul lor, dar bărbații cu tatuaje sunt și foarte pasionali, pentru că numai o astfel de flacără lăuntrică poate să te determine să îți faci tatuaje pe corp. Atunci când iubesc ceva, o fac din tot sufletul, astfel că nu le este deloc greu să își însemneze corpul pentru a exprima această iubire. Tocmai de aceea, bărbații cu tatuaje, dincolo de aspectul lor dur, sunt tipi care pot iubi o femeie până la cer și înapoi atunci când o întâlnesc pe cea potrivită pentru ei.

Ție îți plac bărbații cu tatuaje sau preferi bărbații mai „cuminți”?

Descoperă și cele mai frumoase tatuaje minimaliste din lume!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta