De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

Redactor Divahair.ro

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă” desfășurată în centrul comercial ParkLake, aduce cadou iubitorilor de shopping unul din cele 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON. În plus, pot câștiga unul din premiile oferite prin tragere la sorți: trei biciclete, trei trotinete electrice, trei hoverboard.

Pentru a intra în posesia voucherelor, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia pot fi găsite pe www.parklake.ro.

shopping de Paste

Revino la activitățile care îți fac plăcere în siguranță #nudoaracasă

În ultima perioadă, datorită contextului actual, timpul liber a devenit din ce în ce mai mult sinonim cu spațiul de acasă. Pentru că a venit primăvara, pentru că este momentul să ne bucurăm de aer curat și de natură, ParkLake te invită să redescoperi plăcerea activitățiilor outdoor, un moment oportun de relaxare după o sesiune reușită de shopping.

La PakLake ești încurajat să descoperi care este cea mai plăcută modalitate de recreere în natură pentru tine, având șansa să explorezi beneficiile mișcării în aer liber. Vino în ParkLake și bucură-te de activități dedicate întregii familii. Începe prin a-ți alege outfit-ul potrivit pentru Paște și intră în cursa pentru marile premii oferite de ParkLake: trei biciclete, trei trotinete electrice și trei hoverboard-uri - tot ce ai nevoie ca tu să reiei experiențele outdoor îndrăgite.

Pentru pasionații de shopping, dornici să găsească cadourile perfecte de Paște pentru cei dragi, ParkLake oferă o experiență la cele mai înalte standarde, într-un cadru sigur, unde se respectă toate măsurile de protecție. În plus, timpul petrecut în ParkLake îți oferă ocazia să explorezi și momente relaxante în aer liber.
Fă o plimbare în parc sau încearcă jocul distractiv de padel pe terenurile exterioare disponibile și nu uita să te încarci cu energie în momentul tău de respiro pe terasa exterioară a centrului comercial, savurând mâncarea preferată și priveliștea Parcului IOR (cunoscut și ca Parcul Alexandru Ioan Cuza Titan sau Parcul Titan).

În siguranță #nudoaracasă
În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Articolul urmator
Un bărbat a aflat că soția lui îl înșală de pe Google Maps 
Un bărbat a aflat că soția lui îl înșală de pe Google Maps 
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.