Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Diva a încercat: super locuințele din București care te fac să radiezi de bucurie

DivaHair

Casa e oglinda sufletului nostru, dar de multe ori - indiferent cât de mult ne-am strădui să avem cea mai frumoasă locuință, vecinii nu pot să țină pasul cu noi sau poate nici nu sunt interesați de binele comunității și frumusețea locului căruia să îi spună acasă. Sau și mai rău, avem o locuință veche, un cămin pentru care ar trebui să plătim o avere doar pentru cea mai mică renovare.

Am descoperit însă că lucrurile stau radical diferit în cel mai râvnit ansamblu rezidențial din București. Nu vorbim despre un cartier standard, în care blocurile sunt gri, străzile aglomerate, iar cel mai apropiat magazin e la kilometri distanță. Cosmopolis e altceva, e un cartier aparte și îți dai seama încă din primul minut. Există un control strict al accesului în ansablul rezidențial, lucru care îți dă garanția siguranței de îndată ce îi treci pragul, indiferent că ești în vizită sau dacă pentru tine - Cosmopolis înseamnă deja acasă.

Te simți acasă. Din prima
Ne-au plăcut mult apartamentele cochete. Blocurile sunt emblematice pentru designul lor cu acoperișuri turcoaz. Practic, Cosmopolis este primul ansamblu rezidențial românesc în care locuințele sunt compartimentate cu adevărat inteligent, existând o delimitare clară a zonelor de zi și a celor de noapte. Și se profită la maximum de soare, apartamentele fiind extrem de luminoase. E o plăcere să îți primești prietenii în vizită, nu vor trebui să stea înghesuiți. În schimb, ar fi bine să te pregătești pentru o avalanșă de felicitări pentru super investiția făcută de tine.

În plus, îi poți invita să își petreacă ziua cu tine la piscină, la una dintre cele opt piscine semi-olimpice. Și astfel ai toate șansele să primești și titulatura de best friend și cea mai bună gazdă. #BestFriendEver
Există și posibilitatea să ai propria grădină, deși locuiești la bloc. Wow, nu? Nici măcar nu trebuie să îți bați capul cu amenajarea vreunui loc de joacă în grădina din fața locuinței. Cartierul are multiple parcuri în care cei mici se pot juca în siguranță.

Sentimente unice, stare de bine

Probabil cel mai frumos sentiment pe care l-am simțit în vizita noastră a fost cel al apartenenței. Te simți de-al locului. Vecini zâmbitori, oameni care își poartă de grijă unii altora, peste tot vezi ronduri de flori, spații verzi îngrijite. Și multe piscine și beach baruri de vară.
În Cosmopolis am regăsit și o serie de afaceri locale. Am luat la pas strip mall-ul din cartier și am descoperit o sumedenie de magazine, majoritatea aparținând chiar oamenilor care locuiesc în complexul rezidențial. E o dovadă a faptului că vecinii chiar se sprijină între ei, e promovat antreprenoriatul.

O altă super facilitate care ne-a plăcut mult de tot e faptul că locuința nu o să îți rămână niciodată mică. Adică poți să faci upgrade imobiliar. Fie că ai deja căsuța ta în afara complexului sau ți-ai cumpărat o locuință cochetă în Cosmopolis, le poți da la schimb pentru un apartament sau o casă mai mare.

Trăgând linie, putem spune că am văzut lucruri unice în Cosmopolis, lucruri unice pentru un ansamblu imobiliar din București. Există opt piscine exterioare cu acces gratuit pentru rezidenti, trei locuri de joacă pentru copii, supermarket și zeci de magazine, plajă pe lac, terenuri de sport, parcuri, grădinițe și școală privată, pază asigurață și acces controlat.

În plus, am văzut că în luna septembrie există prețuri promoționale începând cu 49.700 euro, iar site-ul este bine pus la punct cu mult mai multe detalii despre ultimele promoții imobiliare. Dintr-un click afli tot: oferte.cosmopolis.ro.

Mai multe detalii despre locuințele din Cosmopolis: 0730.507.000.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!