Doi ani de petreceri exclusiviste cu The Brunch Affair! Vino să marcăm evenimentul împreună!

Doi ani de petreceri exclusiviste cu The Brunch Affair! Vino să marcăm evenimentul împreună!

Redactor Andreea Baluteanu

Se împlinesc doi ani de când The Brunch Affair a dat startul celei mai frumoase aventuri urbane! Doi ani de petreceri exclusiviste, de distracție trăită la cele mai glam cote, ca în marile capitale ale lumii. Doi ani în care am descoperit că și la București ne putem simți ca în cluburile adorate de celebrități ale Londrei sau ca în cele mai șic locații din Paris.

Și pentru că suntem atât de entuziasmate de tot ceea ce poartă semnătura The Brunch Affair, îți reamimtim mai jos toate evenimentele cool cu care ne-am delectat în cei doi ani de existență ai celor mai talentați organizatori de party-uri!

Cum am petrecut cu The Brunch Affair în doi ani glam

Pe 9 decembrie, The Brunch Affair împlinește doi ani de când a deschis larg porțile distracției românilor, iar noi îți prezentăm mai jos evenimentele speciale care au marcat această perioadă.

prtyâ

The Brunch Affair ne-a desfătat cu primul pop-up party din România, care a început cu evenimente pe timp de zi, unde bruncherii au fost tentați cu gourmet food, mâncare ca în cele mai rafinate locații, răsfăț pentru cele mai pretențioase papile gustative și cu muzică de calitate. Când ai aceste ingrediente ale unei petreceri de succes, este evident că socializarea și distracția sunt garantate.

Un alt moment reprezentativ din istoria The Brunch Affair a fost petrecerea hot de la Paris, când organizatorul nostru preferat de evenimente went internationally, respectiv și-a extins influența hot și în afara hotarelor.

Ceea ce nu înseamnă că evenimentele cool se desfășoară doar în afara țării. Dimpotrivă! Suntem sigure că nu vom uita niciodată party-ul By The Lake de la Buftea, când The Brunch Affair a adus Riviera franceză pe tărâmurile dâmbovițene. Și mai hot de atât e că tot atunci a început colaborarea cu Dior, unul dintre cele mai rezonante nume din industria de beauty & fashion, odată cu afilierea The Brunch Affair la campania internațională What would you do for love, a cărei protagonistă a fost nimeni alta decât girl crush-ul nostru, Natalie Portman.

The Brunch Affair ne-a încântat și cu câteva first time-uri: primul party într-un showroom auto, cu atmosferă de excepție și muzică bună, pentru cel mai select public. Participăm la fel de fascinate la party-uri masive, de peste 1000 de persoane, dar și la evenimente private, unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea, în locații ultrahot, pe acoperișul lumii (am adorat din toată inima the rooftop party by The Brunch Affair). Am petrecut până în zori pe malul mării albastre, descoperind noi semnificații ale distracției, la Mamaia sau la Vama Veche. Ne-am simțit ca în elita newyorkeză în hotelurile exclusiviste din București, iar acum așteptăm cu nerăbdare evenimentul dintre ani, la Radisson: știm că va fi a night to remember.

tje brunch affair

Acum, că ți-am amintit puțin de evenimentele fabuloase semnătura The Brunch Affair, te invităm, așa cum te așteptai, la o nouă petrecere: cu ocazia celor doi anișori, pe 9 decembrie, suntem așteptate să ne distrăm ca niciodată la un show cum nu am mai experimentat vreodată, la Deschis Atelier. E vorba despre un spațiu complex, în care arta vibrează alături de evenimentele sociale și de experimente cum nu ai mai cunoscut. Ce denotă această alegere? Originalitatea și perfecta ancorare în prezent de care a dat întotdeauna dovadă The Brunch Affair!

Descoperă mai jos și un filmuleț care nouă ne-a făcut poftă de party!

Noi încheiem mulțumindu-le fetelor de la The Brunch Affair pentru că ne-au asigurat mereu clipe de poveste, că ne-au marcat existența într-un mod memorabil și le urăm, așa cum se cuvine, „La mulți ani fabuloși”! Te invităm și pe tine să le transmiți aceleași gânduri frumoase participând la evenimentul din 9 decembrie: va fi experiența vieții tale!

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.