Nu Skin

Domnica Mărgescu (Elle România), Andreea Bădală (Murmur) și Laura Călin (V for Vintage) jurizează înscrierile designerilor la ediția #19 a târgului V for Vintage

DivaHair

V for Vintage, cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage din România, revine în această toamnă pe 11-12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard, pentru ediția cu numărul #19.

Portofoliile designerilor care expun în cele două zile de târg sunt jurizate de Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (designer Murmur) și Laura Călin (Fondator V for Vintage).

În urma procesului de selecție realizat de juriu, dintre cei peste 200 de designeri înscriși pentru participare la târg rămân doar 100; portofoliile selectate sunt cele care respectă tema de design a acestei ediții: Reinterpretarea ținutelor feminine în cheie masculină. Criteriile de selecție urmărite de juriu sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea temei și viziunea artistică.

femeie cu maleta rosie

“Selecția participanților la V for Vintage este un demers esențial pentru a păstra și a crește permanent calitatea designului din colecțiile ce pot fi găsite în cele două zile de târg. La fiecare ediție invităm în juriu persoane cu experiență și expertiză în domeniu, a căror opinie garantează publicului nostru selecția unui design autentic. Colecțiile capsulă prezentate în premieră la târg de fiecare designer admis la V for Vintage sunt analizate atent de juriu în faza înscrierilor. Anul acesta o avem alături de noi pe Domnica Mărgescu, fashion director ELLE România, una dintre cele mai puternice și avizate voci din industria de modă și pe Andreea Bădală, designerul și fondatorul brandului Murmur, brand cu o identitate autentică, care reușește să-și consolideze poziția pe piața globală cu fiecare nouă colecție.” - declară Laura Călin, Fondator V for Vintage.

Premii pentru cei mai buni designeri

V for Vintage oferă designerilor participanți șansa de a intra în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România. Plecând de la tema ediției - antreprenoriatul de frumos, premiile oferite reflect  atât performanțele creative și stilistice, cât și strategia antreprenorială de dezvoltare a unor branduri dedicate frumosului.

Premiile oferite în cadrul ediției V for Vintage din 11-12 noiembrie sunt:

BEST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle România

BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour

BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reușit să construiască un brand coerent, consistent și care a dovedit că înțelege importanța strategiei de marketing și a comunicării în modă. 

PREMIUL de Popularitate – este votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for Vintage #19 – What’s your favourite?

Ediția #19 V for Vintage este susținută de:

Auzit la Radio Guerrilla 
Povestit pe ELLE, Glamour, Unica, Avantaje

Powered by Vichy, Paul, Perwoll

Design & Culture: Visuell.ro, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul

News: Iqads, România Liberă

City Life: petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro

VforVintage.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!