Dotarile Hostgate in materie de gazduire web

Dotarile Hostgate in materie de gazduire web

Redactor Divahair.ro

Atunci cand gasim tot ceea ce avem nevoie intr-un anumit sent intr-un singur loc, este mult mai simplu. Ne ajuta sa economisim timp si bani si avem si garantia ca ceea ce alegem este de calitate, eficient si durabil. Acesta este si cazul serviciilor de gazduire web de la Hostgate.

Aceasta agentie, cunoscuta si ca furnizor de servicii de gazduire web, asemeni altor astfel de agentii, le pune la dispozitie pachetelor gazduire pe servere chared, VPS si dedicate prin diverse pachete, astfel incat, poate gazdui site-uri si aplicatii web de orice tip si orice dimensiune, avand de asemenea si preturi foarte bune pentru toate serviciile lor.

Ochelari de vedere așezați în fața unui monitor de calculator

Cu ajutorul lor, oricine isi poate realiza simplu si rapid un site web, aici avand posibilitatea nu doar de a alege un pachet de gazduire web potrivit dar si de a-si inregistra domeniul prin alegerea unei extentii dorite dar si a unui certificat SSL, care sa ofere protectie a datelor si nu numai dar care serveste si ca divada ca site-ul in cauza ruleaza in mod dorect si legal. Mai departe, serverul este ales in functie de anumiti parametri precum marimea curenta a domeniului/aplicatiei web, ce se doreste a se face cu acestea si pana unde se doreste a se dezvolta, in ce directie si in cat timp.

Daca un site se va dezvolta incet, in timp, nu este necesara de la inceput alegerea unui pachet mai mare ci a unuia care sa ii permita sa le puna la dispozitie utilizatorilor un spatiu de lucru suficient in acel moment, comparativ cu necesitatile lor. In schimb, daca un site este creat si dezvoltat intr-o perioada mai scurta, rapid, va fi nevoie inca de la inceput de un pachet de hosting mai mare dar si de aplicatiile necesare pentru optimizare sau securitate. Mai toate pachetele Hostgate pot avea incluse aplicatii precum cPanel, Litespeed sau R1SOFT, pentru backup, care sa ofere un bun control al datelor, viteze cat mai mari si posibilitatea de recuperare a datelor pierdute din diverse motive.

Cabluri conectate la un dispozitiv

Pentru serverele shared, recomandate sunt pachetele business, ce vizeaza site-uri si aplicatii in curs de dezvoltare si care au un pret de doar 7 Euro/luna, ofera 50GB spatiu SSD precum si E-mail-uri, baze de date si domenii nelimitate.

De asemenea, cei de la hostgate se ocupa si de dezvoltare web sau cu servicii de administrare a site-urilor web, despre care puteti afla mai multe pe hostgate.ro, site-ul lor oficial. Ca si in cazul gazduirii, aplicatiile si resursele utilizate sunt performante si eficiente si le ofera suport clientilor indiferent de tipul site-ului sau aplicatiei web pe care o detin.

Multe cabluri conectate la un dispozitiv

De la inregistrarea unui domeniu la ei si pana la a fi online nu sunt decat cativa pasi iar tot procesul dureaza foarte putin. Nu este nevoie de timp de asteptare pentru incarcare de date, optimizare si alte procese. Acelasi lucru se aplica si in cazul domeniilor ce si-au schimbat furnizorul de gazduire cu Hostgate, transferul datelor fiind facut rapid si fara probleme iar reintrare in online poate fi facuta in aceeasi zi.

Articolul urmator
Ce să NU faci pe furtună, conform doctorului Ciuhodaru
Ce să NU faci pe furtună, conform doctorului Ciuhodaru
Cat de pretentioasa esti in materie de barbati?
Incepe quiz
Cat de pretentioasa esti in materie de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.