DOUGLAS deschide trei magazine noi în România

DOUGLAS deschide trei magazine noi în România

Redactor Divahair.ro

DOUGLAS își continuă expansiunea în România și deschide trei magazine noi în afara Bucurestiului. În acest scop, a fost agreat un parteneriat cu Prime Kapital, dezvoltator imobiliar de top din Europa Centrală și de Est.

Lavinia Ivas, Country Manager DOUGLAS România: „Anul acesta ne-am propus să ne extindem prezența în țară. Astfel, continuăm să deschidem noi magazine în țară, în timp ce continuăm să investim în afacerea noastră de E-comm. În următoarele luni vom deschide trei noi magazine în locații atractive, întărindu-ne și mai mult poziția pe piață în România. Așteptăm cu nerăbdare să ne consiliem clienții în aceste locații noi, să le oferim serviciile și expertiza noastră, precum și o gamă largă de produse cosmetice și parfumerie.”

Unul dintre magazinele Douglas

Primul magazin nou va fi deschis în luna mai în DN1 Value Center din Corbeanca, Ilfov. Această deschidere va fi o premieră pentru Douglas, deoarece este prima dată când retailerul de frumusețe intră într-un strip mall din România. Celelalte două deschideri noi de magazine vor fi în centrul comercial Dâmbovița Mall, Târgoviște și în orașul Alba Iulia.

„Cu aceste noi deschideri de magazine ne continuăm abordarea de a fi mai aproape de clienții noștri, oferind peste 10.000 de produse în fiecare magazin și servicii premium. Suntem încrezători că abordarea noastră omnichannel ne va ajuta clienții să ne cunoască mai bine valorile și brandul.”, a mai spus Lavinia Ivas. 

Pana la sfarșitul anului, rețeaua de magazine Douglas din România va ajunge în 37 de locații.

DESPRE DOUGLAS

Douglas este principalul grup de premium beauty din Europa. Oferind peste 160.000 de produse pentru îmbunătățirea stilului de viață și de înfrumusețare, în magazinele online, prin program de parteneri și în peste 2.000 de magazine, Douglas îi inspiră pe clienți să-și trăiască propriul tip de frumusețe, oferindu-le acces la o selecție de produse fără precedent. Extinderea continuă în direcția comerțului electronic cu creștere rapidă este centrul programului de strategie. Expansiunea continuă a afacerii de comert online este în centrul programului strategic #FORWARDBEAUTY.DIGITALFIRST. În anul fiscal 2020/2021 Douglas a generat vânzări de peste 3.1 miliarde de euro în domeniul parfumeriei, machiajului, îngrijirii corporale și păr, precum și a suplimentelor nutritive, sanatate și accesoriilor.

Articolul urmator
Trei ceasuri rele sau mit? Ce să nu faci într-o zi de marți, 13
Trei ceasuri rele sau mit? Ce să nu faci într-o zi de marți, 13
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.