Ei sunt cei mai frumoși bărbați din lume, în 2019

Ei sunt cei mai frumoși bărbați din lume, în 2019

Redactor Raluca Margean

Trăim într-o lume în care aspectul fizic contribuie foarte mult la succesul unei persoane, mai ales dacă aceasta are o carieră în showbiz. Dacă în trecut bărbații nu dădeau neapărat o importanță mare calităților fizice, în prezent lucrurile stau cu totul diferit. În anul de grație 2019, aceștia petrec mult timp în sala de fitness pentru a obține un fizic atrăgător și trec pragurile cabinetelor cosmetice la fel de frecvent precum femeile, deoarece contează să ai trăsături faciale frumoase, dar e important și să te păstrezi în formă.

Chiar dacă unii ar considera aceste aspecte puțin superficiale, adevărul este că ne plac bărbații care știu să se îngrijească. Clasamentele cu cei mai frumoși bărbați din lume sunt foarte populare și în fiecare an se întocmesc astfel de topuri, spre deliciul femeilor din toată lumea. Iată care sunt cei mai frumoși bărbați din lume care apar în mai toate clasamentele din lume. 

Top 10 cei mai frumoși bărbați din lume  

Tom Hiddleston 

Tom Hiddleston este un actor britanic de succes care s-a născut pe 9 februarie 1981 la Londra. A câștigat mai multe premii în cariera sa actoricească, fiind însă cunocut în special pentru rolul personajului negativ Loki din seria de filme „Thor”, produsă de Marvel Comics. Charismaticul actor este unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, însă acest aspect nu-l prea interesează. Proiectele sale în calitate de ambasador UNICEF, cariera sa ca producător și, mai nou, ca muzician îl țin ocupat și-l mențin cu picioarele pe pământ. 

cei mai frumoși băieți din lume-Tom Hiddleston

Sursa foto: Pinterest

Niall Horan

Frumușelul irlandez s-a născut pe 13 septembrie 1993 și a cucerit inimile fetelor din toată lumea nu numai datorită frumuseții sale, ci și a vocii sale extrem de plăcute. Niall s-a făcut cunoscut datorită concursului X Factor din 2010, competiție care l-a transformat într-un adevărat star. Cu formația sa One Direction a ajuns pe locul întâi în clasamentele din Statele Unite și toate domnișoarele îi stau acum la picioare. 

cei mai frumoși băieți din lume-Niall Horan

Sursa foto: Pinterest

Omar Borkan Al Gala

Născut la 23 septembrie 1989, Omar Borkan Al Gala este model, actor și fotograf irakian. El a devenit cunoscut pe plan internațional în 2013, după ce a fost expulzat din Arabia Saudită pentru simplul motiv de a fi „prea frumos”. Această poveste a devenit virală pe social media și astăzi Omar are peste 1 milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram. El este, de asemenea, gazdă a unui serial cunoscut pe YouTube.

cei mai frumoși băieți din lume-Omar Borkan Al Gala

Sursa foto: Pinterest

Chris Evans

Chris Evans s-a născut pe 13 iunie 1981, în Statele Unite. Este un actor foarte cunoscut după care suspină toate fetele. A interpretat personajul „Captain America” în seria produsă de Marvel Comics și acest rol i-a adus succesul pe plan internațional. Datorită acestei serii, Chris Evans este astăzi și unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood.  

cei mai frumoși băieți din lume-Chris Evans

 Sursa foto: Pinterest

Godfrey Gao

Născut pe 22 septembrie 1984, Godfrey Gao este un model foarte cunoscut și apreciat în industria modei. Este primul model din Asia care a semnat un contract cu firma de lux Luis Vuitton. Trăsăturile sale asiatice moștenite de la părinți (mama este malaieziană, tată este taiwanez) sunt extrem de frumoase, iar modelul are „un lipici” fantastic la fetele din toată lumea. El a debutat și în lumea filmelor, visând la o carieră la fel de încununată de succes precum cea de model.  

cei mai frumoși băieți din lume-Godfrey Gao

Sursa foto: Pinterest

Hrithik Roshan

Hrithik Roshan este un actor indian după care toate fetele suspină. Născut în India, pe 10 ianuarie 1974, Hrithik este unul dintre cei mai populari și iubiți actori indieni de la Bollywood. Le încântă pe fete prin mișcările sale senzuale la dans, dar și prin calitățile sale actoricești deosebite. A primit nenumărate premii în India, dar fetele îl adoră mai ales pentru calitățile sale fizice extraordinare. 

cei mai frumoși băieți din lume-Hrithik Roshan

Sursa foto: Pinterest

Prințul William

Prințul William nu mai are nevoie de nicio prezentare. Moștenitorul tronului britanic s-a născut la 21 iunie 1982 și este considerat foarte atrăgător și plin de farmec. Cu personalitatea sa foarte plăcută și zâmbetul inocent atrage multe reprezentante ale sexului frumos. Inima lui însă aparține doar Ducesei de Cambridge

 cei mai frumoși băieți din lume-Prince William

Sursa foto: Pinterest

Noah Mills

Model și actor canadian, Noah Mills s-a născut pe 26 aprilie 1983. Cariera lui în industria modei este una de mare succes, celebra revistă Vogue desemnându-l unul dintre cele mai bune modele masculine în 2014. A lucrat cu nume importante în domeniu, precum Versace, Dolce & Gabbana sau Michael Kors, iar de câțiva ani încearcă să-și facă un nume și în industria filmului, ca actor și producător.  

cei mai frumoși băieți din lume-Noah Mills

Sursa foto: Pinterest

Ian Somerhalder

Născut pe 8 decembrie 1978, în SUA, Ian Somerhalder este un cunoscut model, actor și regizor. Ochii săi albaștri și trăsăturile aproape perfecte i-au adus un succes enorm la fete și l-au ajutat să devină un model foarte cunoscut. S-a îndreptat apoi spre cariera de actor, jucând în mai multe filme peste Ocean. Cel mai cunoscut proiect al său este „Jurnalele Vampirilor”.  

cei mai frumoși băieți din lume-Ian Somerhalder

Sursa foto: Pinterest

Robert Pattinson

Robert Pattinson s-a născut pe 13 mai 1986, în Marea Britanie. Îndrăgitul actor a cunoscut faima odată cu apariția sa în seria „Twilight”, în perioada 2008-2012. De atunci și până azi, Robert are milioane de admiratoare în întreaga lume pe care le cucerește cu o singură privire!  

cei mai frumoși băieți din lume-Robert Pattinson

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Ce au mâncat Iisus și cei 12 apostoli la Cina cea de Taină? Simbolistica ascunsă a Ultimei Cine a Mântuitorului
Ce au mâncat Iisus și cei 12 apostoli la Cina cea de Taină? Simbolistica ascunsă a Ultimei Cine a Mântuitorului
Ești prea bună pentru această lume?
Incepe quiz
Ești prea bună pentru această lume?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.