Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Eroina zodiacului: o femeie cum n-ai mai văzut!

Victoria Dragan

Puține reprezentante ale sexului frumos sunt capabile să înfrunte provocările pe care le presară destinul în calea lor. Nu găsești pe toate drumurile o femeie puternică, curajoasă și ambițioasă, una care să reziste în fața oricărui obstacol. Totuși există una care poate fi considerată o eroină! Și aceea este născută într-o singură zodie!

Iată ce femeie face față cu brio tuturor provocărilor!

În ce zodie se ascunde eroina horoscopului?

Unei singure femei din zodiac îi curge curajul prin vene, iar ea poate fi recunoscută imediat ce o întâlnești. Nu se dă în lături de la nimic, ci luptă pentru idealurile ei cu pasiune. În plus, nu rămâne nepăsătoare nici în fața necazurilor pe care le au cei din jurul ei, chiar dacă nu îi cunoaște.

Greu de crezut că există o astfel de femeie? Înseamnă că nu ai întâlnit o nativă a zodiei Săgetător. De-abia atunci te vei convinge că ai în fața ta o eroină desprinsă parcă din filmele de acțiune. Ea este indepedentă, spontană, aventurieră și cu inimă de luptător. Nu are nevoie lângă ea de un bărbat pentru a reuși în viață, ci renunță fără regrete la cei care nu se ridică la nivelul ei. Îi miroase de la o poștă pe lași și pe mincinoși, așa că nu lasă prinsă în această capcană, dar nici nu îi lasă nepedepsiți. Are ea ac de cojocul lor!

Femeia Săgetător nu se lasă călcată în picioare, ci luptă cu ardoare pentru principiile ei. Este atât de sigură pe ea în acele momente, de parcă ar ține în mână o sabie cu care să facă dreptate. Nimeni nu mai îndrăznește să o contrazică, dar nu neapărat de teamă, ci pentru că admiră voința și pasiunea ei.

Este imposibil să nu privești reprezentanta acestui simbol astrologic ca pe o eroină, mai ales atunci când vezi cum trece peste toate greutățile vieții cu capul sus. Ea nu se înjosește și nu face compromisuri rușinoase, ci știe perfect cum să rămână mereu o femeie respectabilă.

Această nativă nu se lasă până nu face dreptate, fiind dispusă să își dea și viața pentru lucrurile în care crede. Spune-i că nu poate să obțină un anumit lucru și atunci vei vedea cât de puternică este personalitatea ei. Dacă o să vezi vreodată lacrimi în ochii ei, nu va fi pentru că se simte învinsă, ci pentru că a reușit să treacă peste încă un obstacol dificil.

Dacă ai o femeie Săgetător în viața ta, atunci te poți considera norocoasă. Ea este un model demn de urmat, o adevărată eroină, care nu se lasă doborâtă de greutățile vieții, ci merge mai departe cu capul sus.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (66)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!