Ești în căutarea unui job stabil și flexibil? Uite ce ai de făcut pentru o carieră de succes

Ești în căutarea unui job stabil și flexibil? Uite ce ai de făcut pentru o carieră de succes

Redactor Divahair.ro

Mai ales în condițiile actuale, piața muncii nu e deloc promițătoare pentru o femeie aflată în căutarea stabilității financiare sau a prosperității. Ni se spune să ținem cu dinții de joburile noastre și să ne luăm adio de la perspectiva unui salariu atrăgător sau a posibilităților de evoluție profesională. Ce să mai spunem despre program? Rareori îndrăznim să comentăm din acest punct de vedere!

Și totuși, mai există încă joburi unde poți avea o carieră de succes, cu un program flexibil și stabilitate din plin. Află despre ce e vorba din rândurile de mai jos!

Un job sigur și prosper, azi? Da, este posibil!

În contextul de azi, un job sigur și prosper pare să reprezinte un adevărat miraj. Ne-am obișnuit să trăim într-o zonă de confort în care ne înnăbușim visele, dar, cu un pic de curaj și cu determinarea de a lăsa în spate ce nu te reprezintă, vei vedea că poți să trăiești viața pe care o visezi. Cu călătorii, cu tot confortul, cu satisfacții împlinite, cu dezvoltare continuă.

femeie imbracata in pijamale de matase videochat

Care este acest job, te poți întreba? E vorba despre un domeniu aflat în expansiune, care generează venituri tot mai mari în România, sigur și legal. Ce părere ai despre videochat?

Definit drept o activitate întreprinsă în mediul online, prin conectarea la camere web, și care este realizată între minimum 2 membri, de cele mai multe ori de sex opus, videochat-ul pune mai mult accent pe comunicare decât te-ai fi așteptat. Și, deși studioul contează, firește, la majoritatea locațiilor tu ești cea care decide cât de departe ajungi în funcție de gradul de confort.

La KAM Studio, din București, videochat-ul presupune înainte de toate dorința de cunoaștere, de descoperire a unei persoane noi cu care să comunici cu sinceritate. Clienții care apelează la acest serviciu sunt persoane normale ce doresc să se debaraseze de viața cotidiană, de stresul de la serviciu sau de problemele din cuplu.

Astfel, revendicările studioului nu țin de aspectul fizic, deși modelele trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 18 și 40 de ani (poți depăși însă și acest prag dacă angajatorii acceptă la interviu, dar nu te poți angaja dacă nu ești încă majoră). Modelul ideal este însă o persoană dezinvoltă, comunicativă, interesată cu sinceritate de persoana cu care discută. Stăpânirea limbii engleze este un plus, dar nu trebuie să eziți dacă nu ai cunoștințe solide, deoarece KAM Studio asigură traininguri în acest sens.

Putere financiară, independență, stabilitate

Nu îți mai limita pretențiile salariale: la KAM Studio ai 3000 de lei salariu garantat încă din prima lună. Astfel, știi cu ce câștiguri poți porni la drum și ești provocată să evoluezi în continuare. Mai mult, din a doua lună de activitate poți ajunge la un salariu de 3000$, urmând ca, dacă perseverezi, să încasezi și sume de 10000$ pe lună. Unde anume ai mai fi putut visa la o asemenea carieră? Îți poți plăti studiile, îți poți cumpăra o mașină sau o casă, achiziții aproape imposibile la un alt job.

Și nu sunt singurele vești bune! Ai bonus de angajare de 200$, un mod al echipei prietenoase și tinere de a-ți spune bun venit la KAM Studio. Mai mult, odată ce ai împlinit un an de activitate, studioul îți oferă un bonus de fidelitate în valoare de 500$.

De ce te vei mai bucura? Atractiv este și pachetul Beauty, care îți oferă șansa de a te răsfăța după numai 3 luni de prezență în cadrul echipei. Pachetul conține o intervenție de augmentare a buzelor, abonamente la cosmetică sau ședințe la spa, pentru regina din tine, care merită tot ce e mai bun.

Mai mult, un alt beneficiu care individualizează KAM Studio pe piața de videochat sunt comisioanele progresive. Astfel, câștigurile pot crește de la lună la lună în funcție de o grilă ce îți va fi detaliată la interviu.

logo KAM Studio

O să îndrăgești însă și sediul KAM Studio. Situat în centrul Bucureștiului, cu camere mari, bine luminate și mobilate elegant, studioul este luxuriant și atât de rafinat. Aparatura e performantă, de ultimă generație, așa că ai tot ce îți trebuie la dispoziție.

Ce îți trebuie? Un strop de curaj! Până la urmă, cele mai frumoase visuri sunt cele care au zburat din zona de confort! 

Vrei un job flexibil și stabil, care să îți ofere o experiență unică, într-o echipă prietenoasă și profesionistă? Visezi să îți construiești o carieră de succes, ești comunicativă, creativă și determinată? Atunci programează-te la un interviu la KAM Studio, iar ambițiile tale strălucite își vor descoperi puntea de propulsare. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cadoul nonconformist al unui bărbat pentru iubita lui: i-a personalizat o pernă cu o inimă formată din părul lui de pe piept
Cadoul nonconformist al unui bărbat pentru iubita lui: i-a personalizat o pernă cu o inimă formată din părul lui de pe piept
Test de cariera potrivita: ce job ar trebui sa ai?
Incepe quiz
Test de cariera potrivita: ce job ar trebui sa ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.