Experiențele Complice.ro depășesc granițele

Experiențele Complice.ro depășesc granițele

Redactor Divahair.ro

Experiențe care depășesc granițele, cadouri care te transpun în culturi diferite, care îți trezesc simțurile și care îți vor rămâne în suflet pentru totdeauna – aceasta este provocarea pe care o lansează Complice.ro pentru 2019. Noile experiențe din magazinul online de cadouri experiențiale, disponibile din această primăvară, au ca scop conectarea și clădirea de amintiri puternice împreună, indiferent de vârstă.

Complice.ro, magazinul online de cadouri experențiale, pregătește pentru 2019 un portofoliu nou de experiențe care se adresează tuturor celor care își doresc să ofere celor dragi un dar ce nu va putea fi uitat.

oana pascu

Experiența japoneză

Începând cu această primăvară, cei fascinați de Japonia vor putea experimenta părți din cultura Țării Soarelui Răsare. Ceremonia ceaiului, ceremonia îmbrăcării kimono-ului, seri gastronomice la restaurante cu specific japonez și ateliere origami sunt doar câteva dintre surprizele cu adevărat spectaculoase ce vor putea fi experimentate prin Complice.ro și care transpun universul asiatic.

Tendințele din acest an ne arată că tot mai multe persoane vor să cunoască și să experimenteze obiceiurile altor culturi, însă, cum nu toți avem posibilitatea să călătorim atât de departe când ne dorim, ne-am propus să aducem Japonia mai aproape de România, prin intermediul partenerilor Complice.ro. Astfel, ceremoniile executate întocmai de experți în cultura japoneză fac ca granițele să dispară, iar un astfel de cadou să rămână o amintire prețioasă pentru totdeauna, a explicat Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Evadări urbane

Pentru cuplurile care își doresc să evadeze din rutină, dar nu reușesc să plece din București, pachetul Morning Love îi trimite într-o escapadă urbană chiar în mijlocul Capitalei, la un hotel boutique, unde au parte de mic dejun gourmet, un răsfăț în doi la SPA, totul fără nicio grijă, deoarece și transportul privat este asigurat.

O escapadă neobișnuită este și In Love in Transylvania, pachetul care invită un cuplu într-o călătorie unică până în inima țării, cu trenul, pentru a descoperi tradiții și pentru a trăi momente autentice. Călătoria va fi documentată corespunzător, întrucât pachetul include și un curs privat cu fotograful Vlad Eftenie, renumit pentru instantaneele sale spectaculoase și care a participat la ediția din 2018 a proiectului Transilvania Train.

Pntru că primăvara este mai ales despre EA, femeia specială din viața oricărui bărbat, Complice.ro a pregătit și o serie de pachete perfecte pentru un cadou de 1 sau 8 martie: Enjoy the Scent - atelier de design floral și atelier olfactiv, Floral Passions – atelier de design floral și atelier de flori presate, Feminine Wine – degustări de vin în doi și tratamente SPA pe bază de struguri.

Experiențe în familie

Ateliere și cursuri de fotografie, de grafică, de desen, de pictură, de improvizație, de animație, de muzică, de știință distractivă, de yoga sau zumba sunt câteva dintre cadourile-experiență dedicate familiilor și care vor intra în portofoliul Complice.ro începând cu această primăvară. Astfel, părinții vor avea ocazia să petreacă timp de calitate alături de copii, făcând o activitate care nu doar va fi pe placul celor mici, ci îi va relaxa și pe adulți.

Ne dorim să avem în portofoliu cât mai multe experiențe dedicate timpului petrecut în familie, deoarece am constatat că este destul de dificil să găsești alternative care să implice și părinții atunci când vine vorba de activități creative sau educative. De obicei, acestea sunt centrate pe copii, iar părinții sunt spectatori. Ne dorim să fim un complice în a oferi cât mai multe experiențe care includ toți membrii familiei, a mai adăugat Oana Pascu.

De asemenea, cum una dintre cele mai apreciate categorii de experiențe în 2018 a fost cea a cadourilor pentru iubitorii de adrenalină, 2019 vine cu o surpriză pentru aceștia. Alături de temerarul sportiv Alex Dumbravă, cei mai curajoși vor putea vâsli în ape deschise pe Marea Neagră, într-o ambarcațiune specială.
O altă noutate a anului 2019 este faptul că portofoliul Complice.ro se va extinde cu experiențe și în alte orașe ale țării, începând cu Cluj-Napoca. Alături de acestea, vor fi disponibile în continuare experiențele care au loc la Sibiu, Brașov, Timișoara sau la malul mării.

Despre Complice.ro

Complice.ro este un magazin online specializat în cadouri experiențiale și memorabile, care concentrează peste 120 de idei creative. Portofoliul de experiențe este orientat atât către zona de dezvoltare personală, de surprize romantice, cât și spre segmentul experiențelor pentru persoanele care iubesc adrenalina sau spre zona de business.
Diferențierea pe piață vine însă nu doar din diversitatea experiențelor oferite, cât și din faptul că orice pachet se poate personaliza. Astfel, clienții primesc suport din partea unui complice pentru a alege din portofoliu cadoul cel mai potrivit sau chiar pentru a crea pachete noi, astfel încât destinatarul să beneficieze la maximum de experiența oferită.

Articolul urmator
Previziunile pentru 2024 de la Carmen Harra. "Este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului"
Previziunile pentru 2024 de la Carmen Harra. "Este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului"
Ce prințesă modernă ai fi?
Incepe quiz
Ce prințesă modernă ai fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.