Adevarata Stare de Bine

Fă-ți cadou o experiență, vino la un spectacol de teatru!

Joi, 02.02.2017
de Diva Hair

„Februarie se vede rotund ca o lună plină. 22 de evenimente în 28 de zile. Cea mai scurtă lună a anului are concerte noi și chiar un spectacol în premieră. V-am promis un an bogat și încercăm să ne ținem de cuvânt. Avem și de dragoste câte ceva. Cam tot ce se face în luna Făurar.” Andreea si Andrei Grosu, regizori si fondatori UNTEATRU.

program un teatru program un teazru

Dintre spectacolele și concertele UNTEATRU din această lună plină de emoții, recomandăm:

„Lumea dinăuntru” de John Elsom - premieră - cu Valentina Zaharia, regia Catinca Drăgănescu.

„Citind povestirile lui John Elsom, m-a cuprins o stare de neliniște și disconfort interior. A fost ca un duș rece care m-a trezit la realitate pentru că am descoperit în textele lui întrebări incomode de care și eu la rândul meu fug.” Catinca Drăgănescu

lumea dinauntru

„Molly Sweeney” de Brian Friel - Premiera - un spectacol de Sanziana Stoican, care vorbeşte despre frumuseţea imperfecţiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge şi care pune realitatea înconjurătoare sub semnul întrebării. Mihaela Trofimov într-un rol excepţional alături de maestrul Constantin Cojocaru şi Liviu Pintileasa.

Molly Sweeney

Concert Ad Hoc - trupă românească cu un sound inedit și atitudine! Pe 4 februarie în spațiul barului UNTEATRU.

ad hoc teatru

Irina Sârbu band - concert de Dragobete pentru inimi înflăcărate și pline, concert de dor și bucurie.

Cele mai apreciate spectacole UNTEATRU revin pentru a scoate iubitorii de teatru din casă, căci ne pasă: „La ţigănci”, „The Sunset Limited”, „Vandalul”, „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Visniec.

la tiganci un teatru

La începutul lunii, Ada Milea, Dorina Chiriac, Alex Bogdan și Radu Bânzaru ne aduc Apolodor după Gellu Naum, de-a casei deja - Lucia, revine în concert pe 11 februarie, iar pe 18 februarie, Ada Milea îl are alături pe Bobo Burlăcianu pentru Concert’n București. Încheiem luna cu Alex Stefanescu în „Ziua Necunoștinței” o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: “Voi reuși să-mi împlinesc visurile?”, “Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?”.

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici: http://unteatru.ro/bilete/

Despre UNTEATRU:

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorinţa înfiinţării unui spațiu dedicat activităţilor artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcţionează din 2010 ca vitrină în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea şi promovarea tânărului artist, asigurarea unui spaţiu de repetiţii şi producţii independente şi educaţia prin cultură.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!