Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Fără rezoluții în noul an! Doar emoții! Vino la un spectacol de teatru!

Redactor Divahair.ro

„La UNTEATRU, pentru ianuarie avem numai gânduri de început proaspăt, de dor de revenire pe scenă și de emoția unor spectacole în pregătire. Ne dorim să avem un an plin de bucurie alături de voi, locuitorii băncuțelor negre din sala teatrului nostru. Să ne fie bine împreună!” - Andreea si Andrei Grosu, regizori si fondatori UNTEATRU.

Fără rezoluții în noul an! Doar emoții! Fă-ți cadou o experiență, vino la un spectacol de teatru!

Câteva dintre spectacolele UNTEATRU din luna ianuarie, pentru un început de an în care a-ți oferi emoții și experiențe este un gest firesc, sunt:

UNTEATRU emotii

„Lumea dinăuntru” de John Elsom - avanpremieră și premieră - cu Valentina Zaharia, regia Catinca Drăgănescu.

„Afirmam nu de mult că îmi doresc să joc personaje scrise pentru mine. Textul spectacolului LUMEA DINĂUNTRU s-a născut din selecția mea de scrieri primite de la John Elsom, abil descompuse și recompuse de Catinca Drăgănescu. Îmi dă sentimentul că a fost scris pentru mine și, într-un fel, despre mine”, spune Valentina Zaharia.

Valentina Zaharia Lumea dinauntru Valentina Zahara Lumea dinauntru

„Molly Sweeney” de Brian Friel - Premiera - un spectacol de Sânziana Stoican, care vorbeşte despre frumuseţea imperfecţiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge şi care pune realitatea înconjurătoare sub semnul întrebării. Mihaela Trofimov, într-un rol excepţional alături de maestrul Constantin Cojocaru şi Liviu Pintileasa.

 Piesa de teatru Molly Sweeney

„Frig” de Lars Noren - „Stai şi te uiţi. Te emoţionezi, poate simţi puţină furie, puţină revoltă. La UNTEATRU se întâmplă un spectacol pe care mi-aş dori ca spectatorii să îl poata opri”, spune Alex Bogdan, regizor. Un spectacol ce a avut premiera luna trecută, cu Liviu Pintileasa, Ionuţ Grama, Silviu Debu, Andrei Seusan.

piesa de teatru Frig

HIT-urile UNTEATRU sunt și ele programate pentru a bucura și emoționa spectatorii: „La ţigănci”, „The Sunset Limited”, „Vandalul”, „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, de Matei Visniec.

 Piesa de teatru La tiganci

 Piesa de teatru The Sunset limited

 Frumoasa calatorie a ursilor panda

Spațiul barului UNTEATRU găzduiește două concerte line, de suflet! Maria Răducanu și Maxim Belciug și Dan Byron, solo la UNTEATRU.

Dan Byron

La Maria Răducanu și la Maxim vom avea Purcell. Va fi şi Lorca, în ecouri de flamenco. Vor fi şi vişini înfloriţi. Şi dor. Şi jale. Zefiri şi trandafiri. Şi versuri pe rusește. Poate chiar un pic de Esenin. Cântec din cântec… Bâtrân cobzar, să-mi cânţi şi din chitară. Să-mi cânţi ce ştii mai bine!

Dan Byron va cânta acustic piese din toată cariera sa muzicală, atât aparținând trupei Byron, cât și din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi.

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici: http://unteatru.ro/bilete

Despre UNTEATRU:

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorință înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrină în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!