Femeile puternice preferă să fie singure, decât să își petreacă viața cu un nemernic

Femeile puternice preferă să fie singure, decât să își petreacă viața cu un nemernic

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Am fost obișnuite să considerăm că suntem cu adevărat împlinite numai alături de un bărbat. În cărțile de povești, în filmele hollywoodiene sau în romane, eroina este cu adevărat fericită doar atunci când găsește marea dragoste. Dar ce te faci dacă această iubire perfectă nu apare pe toate drumurile? Mai mult decât atât, dacă nu-ți găsești sufletul pereche, ești gata să stai lângă oricine doar ca să nu fii singură? Chiar și lângă o persoană care nu te merită și și se poartă mizerabil cu tine?

Ei bine, femeile cu adevărat puternice spun „Nu!” acestor mituri despre dragoste și aleg să fie singure decât să stea alături de un nemernic.

eroina

Învață să te descoperi și să te iubești pe tine

A fi singură nu înseamnă că nu te poți înconjura de prieteni și de oameni dragi sufletului tău. În plus, este ocazia perfectă de a începe o relație de iubire cu tine însăți, de a te cunoaște mai bine și de a te aprecia cu adevărat.

Femeile puternice și încrezătoare în ele însele sunt conștiente de importanța iubirii de sine. Acestor adevărate eroine nu le este frică să ia lucrurile în mâinile lor, deoarece își știu valoarea și știu exact ce vor de la viață. Ele își găsesc singure drumul, nu au nevoie de bărbați să le spună ce să facă. Pentru că experiențele trecute le-au învățat să-și creeze fericirea cu forțele proprii, nu se tem să fie singure.

Caută un bărbat care să te merite

Dacă ai pierdut multă vreme lângă o persoană toxică, știi că nu ai fost niciodată cu adevărat fericită. Este important să înveți să te concentrezi pe tine. Viața este prea scurtă ca s-o irosești pe oameni și lucruri care nu-ți aduc nicio mulțumire. Până când vei întâlni persoana specială pe care o meriți și care să te merite, nu pierde vremea cu oameni de nimic.

Femeile puternice caută fericirea în inimile lor, nu într-o relație superficială sau în îmbrățișarea înșelătoare a unui aventurier. Aceste ființe umane minunate nu percep o relație ca pe o plasă de siguranță, ci ca pe una dintre provocările importante ale vieții.

Bucură-te de libertatea ta

A căuta tot timpul bărbatul perfect și a trece de la o întâlnire la alta poate fi epuizant pentru tine, mai ales când ești dezamăgită mereu. Nu este nimic rău să stai o vreme deoparte. Femeile puternice se bucură de libertatea lor, pentru că știu că este ocazia ideală de creștere pe toate celelalte planuri ale vieții. Fericirea reală constă tocmai în găsirea libertății. Femeile puternice adoră beneficiile independenței și ale demnității.

În loc să mergi la nenumărate întâlniri, învață să fii mai selectivă, pentru că un eveniment mai rar este mult mai semnificativ și mai valoros. Între timp, bucură-te de clipele pe care le câștigi atunci când renunți să cauți în locurile nepotrivite.

Dedică-te sinelui tău

Buddha a spus odinioară: „Tu însuți, la fel ca oricare altă ființă din Univers, meriți dragostea și afecțiunea ta”. Prin urmare, ocupă-te de propria persoană, în loc să cauți tot felul de surogate relaționale, care nu-ți aduc niciun beneficiu.

putere

Meriți să ai cele mai frumoase lucruri în viață, iar asta este valabil și în iubire. De aceea, cel mai corect lucru este să aștepți persoana potrivită, chiar dacă este nevoie să stai o perioadă singură.

Folosește acest timp pentru dezvoltarea ta, ca să faci lucruri care îți plac și să interacționezi cu oameni de la care câștigi ceva în plan sufletesc. Treptat, vei deveni mai puternică și vei recunoaște mai ușor acele persoane care vibrează pe aceeași frecvență cu tine.

Între toate experiențele vieții tale, aceea de a fi singură nu este o dramă, ba chiar poate fi minunată dacă știi cum s-o trăiești. Mai târziu îți vei da seama că a fost mai scurtă decât te așteptai și că, pe măsură ce te vei maturiza, iubirea va fi tot mai prezentă în viața ta.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.