Filme pe care să le vezi în toamna 2017 în cinematografe

Filme pe care să le vezi în toamna 2017 în cinematografe

Sorina Corneanu

Ia-ți la revedere de la filmele exotice și comediile romantice de vară și pregătește-te să intri în toamnă cu o serie de filme extraordinare, care îți pun sângele în mișcare și îți stârnesc capacitatea de autoanaliză. Povești pe gustul tuturor, acțiune, iubire, mister și distribuții de top, pentru un început de toamnă la nivel înalt!

Ești pregătită? Iată care sunt filmele pe care nu ar trebui să le ratezi în această toamnă!

Filme pe care nu trebuie să le ratezi în toamna 2017

IT. După o adaptare a clasicului horror al lui Stephen King, pelicula IT, o combinație între mister și horror, destinată în special iubitorilor acestei categorii cinematografice, vine să întărească sentimentul straniu pe care clovnii reușesc să îl transmită. În America este deja un blockbuster, încasările au depășit așteptările, așa că, în data de 8 septembrie, când intră și în cinematografele din România, ar fi bine să-i dai o șansă!

Woodshock. Pentru o dramă psihologică puternică, Woodshock este varianta perfectă pentru a petrece o seară de toamnă în fața marelui ecran și a te bucura, din 10 noiembrie, când intră și în cinematografele din România, de prezența lui Kirsten Dunst. Este un proiect foarte diferit de tot ceea ce erai obișnuită să primești de la ea, în rolul unei tinere cu o carieră promițătoare, curmată de efectele unei boli psihice dezvoltate pe fondul excesului de droguri.

Battle of Sexes. Veșnic actuală, tema bătăliei sexelor este dezbătută și anul acesta, într-o peliculă senzațională, plină de acțiune, umor și, pe alocuri, gust amar, în care diferențele dintre sexe și lupta pentru feminism nu sunt decât ustensile prin care se caută, în manieră superficială, supremația bărbaților asupra femeilor. Într-o lume în care femeile încă sunt privite ca inferioare bărbaților, umorul rămâne singura armă pentru a privi lucrurile cu detașare. Din 22 septembrie, și în cinematografele din România!

The Snowman. Un thriller intens despre un criminal în serie, care ucide femei pentru simplul motiv că nu le poate accepta prezența în jurul lui, și un detectiv care duce o luptă psihologică pentru a-l prinde, Omul de Zăpadă este un film pe care merită să-l treci pe lista peliculelor de văzut în toamna 2017. Din 13 octombrie, și în cinematografele din România. 

The killing of scared deer. Nicole Kidman se reunește, în această toamnă, cu Colin Farrell, pentru încă un thriller psihologic intens, tensionat și tulburător, care vizează povestea unei relații ciudate și secrete a unui cardiolog cu un adolescent. Un film care te pune adânc pe gânduri, cu un premiu și o nominalizare la Cannes, pe care nu poți să îl ratezi, din 27 octombrie în cinematografele din România.

Murder on the Orient Express. Un thriller polițist și psihologic de excepție, cu o intrigă bine țesută în jurul unei crime misterioase, intră în cinematografele românești din 24 noiembrie și prezintă un caz plin de suspans în stilul clasic Agatha Christie, într-o distribuție de nota 10, care te va ține „legată” de scaun pentru două ore pline de acțiune.

Call me by your name. Este un film îndrăzneț, plin de pasiune și povești încâlcite, toate croite în jurul unei relații neînțelese între doi tineri atrași unul de celălalt într-o vacanță călduroasă de vară, pe meleagurile fascinante din nordul Italiei. Din 25 noiembrie, te poți bucura de iubire, peisaje spectaculoase și puțin mister, în cinematografele din România!

Toamna se numără filmele bune, nominalizările poveștilor care au cu adevărat ceva de spus și actorii al căror joc nu trebuie ratat. Legi nescrise ale iubirii, mister, acțiune și puțin horror, alături de distribuții care știu cu adevărat să transmită o poveste, toate sunt ingredientele unui început de toamnă perfect.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Acatistul Adormirii Sfintei Ana. Vezi cine trebuie să îl rostească și ce minuni poate face
Acatistul Adormirii Sfintei Ana. Vezi cine trebuie să îl rostească și ce minuni poate face
Ce cuplu din filme sunteti?
Incepe quiz
Ce cuplu din filme sunteti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.