Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

„Fluturii sunt liberi”, de Leonard Gershe, în regia lui Erwin Șimșensohn

Luni, 23.01.2017
de Diva Hair

Marți, 27 ianuarie 2017, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR găzduiește spectacolul „Fluturii sunt liberi”, de Leonard Gershe, în regia lui Erwin Șimșensohn.

„Fluturii sunt liberi. Poveste. O poveste de dragoste. O poveste despre cum iubirea transcende orice impediment fizic. O poveste despre ambiție, vise și dezamăgiri. O poveste despre Don, cel care vrea să trăiască cu adevărat. O poveste despre Jill, cea care îl învață să o facă. O poveste despre doamna Baker și despre frica unei mame de a da drumul de la pieptul său puiului care încearcă să zboare liber, de teamă ca el să nu-și frângă aripile. O poveste despre doi tineri care se găsesc, apoi se pierd, pentru ca în final… O poveste cu zâmbete și cu lacrimi în ochi…” -  Erwin Șimșensohn

 Fluturii sunt liberi

Spectacolul, care a făcut o lungă carieră pe Broadway și pe marile ecrane, vorbește despre libertate și despre curajul unui tânăr orb de a-și lua viața în propriile mâini. Moartea tatălui, o primă iubire eșuată și o mamă mult prea grijulie și posesivă îl împing pe Don să se mute singur într-un apartament din Manhattan pentru a-și dovedi lui și lumii că, în pofida handicapului său, poate duce o viață normală.

Titlul piesei, inspirat de un pasaj din Charles Dickens, suprinde poezia fragilității destinului proaspăt asumat de personajul principal: „Nu-mi doresc decât să fiu liber. Fluturii sunt liberi. Omenirea nu-i va refuza, cu siguranță, lui Harold Skimpole ceea ce le îngăduie fluturilor”.

„Fluturii sunt liberi” este o piesă despre dragoste, curaj, experiențe definitorii și maturizare, presărată cu umor fin și acorduri de chitară.

Distribuția spectacolului:

DON BAKER – Alex Călin

JILL TANNER – Ioana Anastasia Anton

DOAMNA BAKER – Catrinel Dumitrescu

RALPH AUSTIN – Șerban Gomoi

Regia: Erwin Șimșensohn

Scenografia: Iuliana Gherghescu

Light Design: Daniel Klinger

#FLUTURIISUNTLIBERI

Detalii spectacol și bilete online: http://www.bilet.ro/event.php?id=9665

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!