Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Back to School

„Fluturii sunt liberi”, de Leonard Gershe, în regia lui Erwin Șimșensohn

Luni, 23.01.2017
de Diva Hair

Marți, 27 ianuarie 2017, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR găzduiește spectacolul „Fluturii sunt liberi”, de Leonard Gershe, în regia lui Erwin Șimșensohn.

„Fluturii sunt liberi. Poveste. O poveste de dragoste. O poveste despre cum iubirea transcende orice impediment fizic. O poveste despre ambiție, vise și dezamăgiri. O poveste despre Don, cel care vrea să trăiască cu adevărat. O poveste despre Jill, cea care îl învață să o facă. O poveste despre doamna Baker și despre frica unei mame de a da drumul de la pieptul său puiului care încearcă să zboare liber, de teamă ca el să nu-și frângă aripile. O poveste despre doi tineri care se găsesc, apoi se pierd, pentru ca în final… O poveste cu zâmbete și cu lacrimi în ochi…” -  Erwin Șimșensohn

 Fluturii sunt liberi

Spectacolul, care a făcut o lungă carieră pe Broadway și pe marile ecrane, vorbește despre libertate și despre curajul unui tânăr orb de a-și lua viața în propriile mâini. Moartea tatălui, o primă iubire eșuată și o mamă mult prea grijulie și posesivă îl împing pe Don să se mute singur într-un apartament din Manhattan pentru a-și dovedi lui și lumii că, în pofida handicapului său, poate duce o viață normală.

Titlul piesei, inspirat de un pasaj din Charles Dickens, suprinde poezia fragilității destinului proaspăt asumat de personajul principal: „Nu-mi doresc decât să fiu liber. Fluturii sunt liberi. Omenirea nu-i va refuza, cu siguranță, lui Harold Skimpole ceea ce le îngăduie fluturilor”.

„Fluturii sunt liberi” este o piesă despre dragoste, curaj, experiențe definitorii și maturizare, presărată cu umor fin și acorduri de chitară.

Distribuția spectacolului:

DON BAKER – Alex Călin

JILL TANNER – Ioana Anastasia Anton

DOAMNA BAKER – Catrinel Dumitrescu

RALPH AUSTIN – Șerban Gomoi

Regia: Erwin Șimșensohn

Scenografia: Iuliana Gherghescu

Light Design: Daniel Klinger

#FLUTURIISUNTLIBERI

Detalii spectacol și bilete online: http://www.bilet.ro/event.php?id=9665

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!