Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ghicim dacă eşti femeie sau bărbat în funcţie de răspunsurile tale

Luni, 13.02.2017
de Andreea Baluteanu

Trăim într-o lume complexă, plină de culoare, în care diferenţele ne îmbogăţesc, dar care caută şi să şteargă discrepanţele, să egalizeze prăpăstiile între locuitorii săi. În aceste condiţii, masculinitatea şi feminitatea s-au dezbrăcat de multe dintre caracteristicile lor singulare şi au învăţat că, pentru a reuşi, este vital să împrumute una de la alta!

Cu toate acestea, femeile şi bărbaţii, deşi din ce în ce mai asemănători, îşi păstrează atât însuşirile caracteristice, cât şi individualitatea! Noi te punem la încercare cu un test care vrea să ghicească sexul tău! 

Testul care ştie dacă eşti femeie sau bărbat!

Răspunde la întrebările de mai jos, iar noi îţi spunem de ce parte a baricadei te-ai aflat în războiul sexelor!

barbat sau femeie

1. E mai uşor pentru tine să îţi aminteşti:

a. feţe;
b. nume.

2. Ce culoare are lumea?

a. roşie;
b. albastră.

3. Atunci când îţi cumperi un carton de ouă, în ce ordine le consumi?

a. Cine are timp să se gândească la aşa ceva? Alegi primul ou care îţi iese în cale.
b. la rând, respectând o ordine cât de cât exact.

4. Mona Lisa este orientată către stânga sau către dreapta?

a. către stânga;
b. către dreapta.

5. Aşază-te picior peste picior! Pe care l-ai poziţionat deasupra?

a. stângul;
b. dreptul.

6. Imaginează-ţi că eşti liderul unei echipe formate din 5 angajaţi. 3 sunt de acord cu politica ta fără să crâcnească, unul dintre ei o contestă, dar se supune, în timp ce al cincilea îţi atrage atenţia asupra greşelilor tale în mod pertinent şi nu se lasă până când nu îţi arată că ai greşit. Pe cine ai numi înlocuitorul tău?

a. Pe cel care mi-a arătat că greşesc, dar şi-a menţinut totuşi loialitatea;
b. Pe cel care nu a cedat până ce nu m-a adus pe calea cea bună.

7. Eşti stângace sau dreptace?

a. dreptate;
b. stângace.

scrie

Ne-am dat seama? Află adunându-ţi răspunsurile!

Care a fost litera dominantă printre răspunsurile tale?

 1. Ai o majoritate de A – eşti bărbat

Ai o gândire analitică şi o inteligenţă ascuţită! Îţi place să ştii că lucrurile au o ordine a lor, dar nu şi să te simţi obligat să respecţi mereu regulile. Preţuieşti legile, dar nu şi subordonarea prostească; cu toate acestea, nu îţi repugnă nici să faci uz de autoritatea ta şi nu prea tolerezi să fii contrazis. Nu eşti întotdeauna atent la detalii, dar reuşeşti să percepi cu mare acurateţe perspectiva generală, ceea ce te îndreaptă, cel mai adesea, pe drumul corect în viaţă. Dai o mare importanţă puterii şi hotărârii decât emoţiilor, ceea ce nu înseamnă însă că nu te laşi uneori condus de o impetuozitate aproape ieşită din comun.

 1. Ai o majoritate de B – eşti femeie

Eşti femeie până în măduva oaselor! Creativă, cu o imaginaţie fecundă şi o memorie predominant auditivă, ai o inteligenţă profundă, ce excelează mai mult în domeniul emoţional decât în laturile sale practice. Accepţi regulile şi eşti conştientă de cât de importante sunt, dar tolerezi şi încălcarea lor, atât timp cât scopul general este unul bun, orientat spre progres, nu o simplă manifestare a egoului. Nu te deranjează să ţi se demonstreze că te înşeli şi asculţi şi părerile celorlalţi, fiind convinsă că lumea nu poate progresa decât prin armonie, prin colaborare. Eşti un lider empatic, pe care angajaţii îl iubesc. Atenţia la detalii îţi este caracteristică, dar uneori poţi rata perspectiva de ansamblu tocmai pentru că te concentrezi mult prea mult pe aspecte lipsite de semnficaţie. Important este însă că ai o intuiţie formidabilă, care te conduce mereu pe drumul cel bun.

Tu ai primit răspunsul corect? Dacă nu, nu te descuraja, pentru că asta înseamnă că ai o gândire complexă, care transcede barierele genului!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (31)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!