Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Grupul Monza se alătură luptei contra virusului COVID-19!

DivaHair

În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19, în care orice acțiune este importantă și în deplin acord cu măsurile și protocoalele impuse de către autorități, Grupul Monza se alătură efortului comun al celor care se află deja în primele linii în fiecare zi în lupta contra virusului COVID-19 conform Ordinului MS 555/03.04.2020

Încă de la debutul pandemiei, ne-am dorit să ne implicăm cu soluții pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de noi, fie că vorbim despre pacienți sau medici. Putem face acest lucru doar într-un singur fel: amintindu-ne că suntem cu toții parte dintr-o mare familie. Oferind toți contribuția noastră. Nimeni nu poate câștiga singur și nimeni nu ar trebui să creadă că nu este important în această luptă. Știm că doar prin gesturi concrete, însumate, vom putea ajuta în vederea limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

covid-19

Din acest motiv, grupul Monza a decis să transforme Monza Metropolitan Hospital din București în Spital dedicat tratării pacienților COVID-19 punând la dispoziția pacienților atât un personal dedicat și instruit să lupte contra infecției SARS-CoV-2, cât și o infrastructură performantă.

Medicii, personalul medical și auxiliar au răspuns PREZENT. Au făcut-o pentru a onora profesia pe care au ales-o și pentru că îngrijirea pacienților COVID-19 reprezintă unica prioritate la acest moment.

Toți lucrăm împreună pentru a asigura dreptul pacienților la îngrijiri medicale continue și de cea mai înaltă calitate și pentru ca, în curând, să ne întâlnim pentru o îmbrățișare mare.

Monza, întotdeauna pentru oameni!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!