Hair styliştii au învătat să realizeze coafuri de mireasă spectaculoase într-un nou seminar Style IQ!

Vineri, 22.04.2016
de Bianca Geica

Ne aflăm în plin sezon de nunţi, ceea că înseamnă că hair styliştii trebuie să fie la curent cu cele mai noi şi populare tendinţe în materie de coafuri de mirese. Tocmai din acest motiv, Style IQ, comunitatea dedicată specialiştilor din industria beauty din România, a organizat pe 18 aprilie seminarul “Mireasă de senzaţie 2016”, în cadrul căruia mai mulţi hair stylişti au aflat secretele realizării celor mai spectaculoase coafuri de mireasă de la Alina Dobranici, hair stylist cu o experienţă de 15 ani în domeniu. 

Seminarul dedicat atât hair styliştilor aflaţi la început de drum, cât şi specialiştilor care deşi practică această meserie de câţiva ani buni, vor să stăpânească la perfecţie tehnicile în realizarea celor mai frumoase coafuri de mireasă, a durat şase ore, iar practica s-a realizat pe modele vii, asigurate de organizator. Astfel, cursanţii au putut exersa diverse tipuri de coafuri, în funcţie de textura şi lungimea părului, dar şi de fizionomie.   

Alina Dobranici, hair stylistul care sustinut acest seminar în calitate de trainer, i-a învăţat pe cursanţi cum să realizeze coafuri elaborate şi migăloase, cu un aspect cât mai natural, cum să tapeze corect părul, dar şi cum să realizeze diverse tipuri de coafuri cu împletituri, cu bucle sau cu şuviţe texturate.

 

Seminarul “Mireasă de senzaţie 2016”, organizat de Style IQ, a avut loc la Plaza Beauty Salon din Bucureşti,  din incinta hotelului West Plaza, participanţii având, pe această cale, ocazia de a deprinde noi tehnici şi de a-şi valorifica talentul şi creativitatea într-un decor sofisticat, potrivit tematicii celui mai aşteptat seminar al anului. 

Dacă eşti hair stylist şi îţi doreşti să participi la workshop-uri tematice, te invităm să urmăreşti pagină de Facebook Style IQ Hairstyle astfel încât să fii la curent cu toate evenimentele care urmează să aibă loc pe viitor. Toate seminariile organizate de Style IQ se bucură de prezenţa unor traineri bine pregătiţi, care oferă participanţilor informaţii teoretice complexe, pe care le vor aplica într-un mod interactiv în partea practică.

Surse foto: Style IQ

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!