Horoscopul african: tu ce zodie esti?

Redactor Alexa Galgau

Fiecare regiune a lumii a creat propriile sale variante de zodiac, iar pasionatii de astrologie sunt mereu interesati sa afle perceptia diferitelor popoare asupra acestui subiect.

Iti prezentam, in continuare, cum arata horoscopul african si ce particularitati are zodia ta in aceasta cultura!

Horoscopul african

Copacul Baobab (4 ianuarie - 3 februarie)

Element: aer
Zi favorabila: joi
Lunile norocoase: ianuarie si mai

Cei nascuti sub influenta Copacului Baobab au un caracter onest, liberal si o gandire realista. Nativii au o siguranta de sine care ii determina sa persevereze si sa isi atinga scopurile. Ei nu sunt usor de influentat si, in general, stiu sa profite de fiecare oportunitate care li se asterne in cale. Problema este, insa, ca uneori se lasa cuprinsi de o stare de anxietate care ii impiedica sa isi afiseze intregul potential.

Bogatia chihlimbarului si a argintului (4 februarie - 5 martie)

Element: aer
Zi favorabila: miercuri
Lunile norocoase: februarie si iunie

Cei nascuti sub acest semn au un temperament iute si o fire activa. Nativii sunt atrasi in mod special de tot ceea ce este iesit din comun si original, insa se lasa adesea purtati de val si se entuziasmeaza prea mult pentru propriul lor bine. Din fericire, ei sunt la fel de capabili sa se echilibreze repede. Firea vulcanica si intelectul sunt cele doua caracteristici de baza ale celor din semnul "Bogatia chihlimbarului si a argintului".

Familia (6 martie - 4 aprilie)

Element: pamantul
Zi favorabila: marti
Lunile norocoase: martie si iulie

Nativii semnului "Familia" nu au niciun fel de inclinatie spre a fi egoisti. Ei sunt firi calde, dar, in acelasi timp, rezervate, si afiseaza o grija deosebita fata de cei din jur. Motto-ul lor in viata este "Imparte totul cu ceilalti si succesul va veni de la sine". Desigur, aceasta atitudine idealista este consolidata de ratiune si putere interioara. Cei nascuti sub semnul "Familia" sunt adesea cautati de oameni pentru a le oferi consiliere.

Mici servicii aduse comunitatii (5 aprilie - 4 mai)

Element: pamant
Zi favorabila: sambata
Lunile norocoase: aprilie si august

Dupa cum sugereaza si numele zodiei , cei nascuti sub influenta acesteia sunt constienti de puterea solidaritatii si se bazeaza pe aceasta. Ei reusesc sa dovedeasca o capacitate de interactiune si organizare iesite din comun in momentele-cheie ale vietii. Inclusiv imaginatia ii ajuta in acest sens, ei reusind sa gaseasca solutii inovatoare pentru problemele pe care le intampina. Pentru ca au o fire blanda si toleranta, nativii sunt foarte populari, insa se pot lasa implicati in relatii toxice. Ei vor gasi pacea interioara doar atunci cand vor invata sa nu mai caute afectiune din prea multe surse.

Piata (5 mai - 4 iunie)

Element: focul
Zi favorabila: duminica
Lunile norocoase: mai si septembrie

Persoanele influentate de zodia "Piata" se pot considera norocoase, deoarece prosperitatea si acalmia fac parte din destinul lor. In rare cazuri, aceasta zodie se confrunta cu dificultati si pericol. Nativii sunt optimisti, insa uneori sunt cuprinsi de teama ca celor dragi li s-ar putea intampla ceva rau. Dedicati si altruisti, ei reusesc sa ajunga departe atunci cand isi propun sa munceasca in scop umanitar.

Stramosul (5 iunie - 4 iulie)

Element: apa
Zi favorabila: luni
Lunile norocoase: iunie si octombrie

Stramosul este un semn al intuitiei si al melancoliei. In acelasi timp, nativii sunt recunoscuti pentru intelepciunea lor, fiind perfecti in postura de lideri sau ghizi. Obstacolele ii fac sa se descurajeze la inceput, dar vointa ii ajuta sa isi dea seama ca, de fapt, cea mai mare piedica a lor este chiar propria persoana. "Stramosii" trebuie sa invete sa renunte la egoism si sa capete o atitudine mai detasata fata de lume.

Judecatorul (5 iulie - 4 august)

Element: focul
Zi favorabila: marti
Lunie norocoase: iulie si noiembrie

Dupa cum sugereaza si denumirea semnului astrologic, nativii din "Judecator" isi dau seama foarte devreme in viata de capacitatea lor deosebita de la lua decizii rapid si corect. Sunt caracterizati de initiativa, rabdare, generozitate si discernamant. Vointa de fier ii poarta catre activitati altruiste si adesea devin militanti aprinsi ai unor cauze drepte, care transmit mai departe entuziasmul si influenteaza oamenii din jur.

Nuca de cola (5 august - 3 septembrie)

Element: pamant
Zi favorabila: miercuri
Lunile norocoase: august si decembrie

Cei nascuti sub acest semn al horoscopului african sunt persoane extrem de energice, dar, in acelasi timp, destul de instabile. Cu o atractie puternica spre un stil de viata hedonist, nativii se zbat sa recapete controlul dupa ce se adancesc in placeri adesea superficiale. Intimidanti pentru cei din jur prin libertatea lor, ei trebuie sa invete sa se abtina de la a-i provoca pe oameni si de la a ceda mereu tentatiilor.

Calatorul (4 septembrie - 3 octombrie)

Element: aer
Zi favorabila: joi
Lunile norocoase: ianuarie si septembrie

Calatorul are o fire complicata, care de multe ori este "stricata" de un anturaj nepotrivit. Sensibil, el pune la suflet orice rautate si adesea se simte persecutat. Pentru a gasi un oarecare echilibru, nativul trebuie sa se bazeze mai mult pe intuitie si sa nu isi mai creeze singur iluzii in care sa creada. El nu va avea parte de o calatorie linistita prin viata decat daca isi tempereaza emotiile si invata sa isi aleaga mai bine compania.

Distanta (4 octombrie - 3 noiembrie)

Element: apa
Zi favorabila: vineri
Lunile norocoase: octombrie si februarie

"Distanta" este o zodie caracterizata de teama de angajament si stabilitate si de o tendinta de a trai spontan. Nativii se lasa dusi de val si se bucura de moment. Orice experienta, fie ea rea sau buna, ii umple de dorinta de a trai si de a experimenta mai mult. Desi au frica de angajament, ei sunt firi calde si prieteni buni, iar atunci cand se decid cu adevarat sa isi ofere inima, o fac din tot sufletul, fara a mai da inapoi.

Copilul cuvantului (4 noiembrie - 3 decembrie)

Element: foc
Zi favorabila: sambata
Luni norocoase: noiembrie si martie

Persoanele influentate de zodia "Copilul cuvantului" sunt norocoase si cunosc oamenii potriviti la momentul potrivit. Pot beneficia enorm de pe urma abilitatii lor de a atrage simpatia si generozitatea altora. Cea mai mare piedica din viata lor este mandria, iar aroganta pe care nativii o afiseaza uneori le dauneaza profund. Daca reusesc sa treaca peste importanta pe care si-o dau, loialitatea, optimismul si firea deschisa le aduc doar beneficii.

Recolta din granar (4 decembrie - 3 ianuarie)

Element: apa
Zi favorabila: marti
Lunile norocoase: aprilie si decembrie

Nativii acestui semn din zodiacul african au tendinta de a se crede avantajati de soarta si protejati de cei dragi, astfel incat exista posibilitatea sa rateze anumite oportunitati de a avea succes. Totusi, nu duc lipsa de initiativa daca reusesc sa ramana cu picioarele pe pamant. Aceasta calitate este insotita de generozitate si loialitate, ceea ce inseamna ca nativii nu uita de unde au plecat si cine i-a ajutat sa ajunga departe.

Horoscopul african are o abordare interesanta a zodiilor si prezinta particularitati suplimentare despre fiecare in parte, care merita investigate de catre pasionatii de astrologie.

Articolul urmator Cinci semne puternice că ești o vrăjitoare albă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.