Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Îţi place divertismentul de calitate? Teatrul şi Restaurantul Elisabeta îţi propune o serie de spectacole de succes internaţional

Marţi, 29.05.2018
de Andreea Marinescu

Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” se va desfăşura la Teatrul Elisabeta joi, 24 mai, ora 19:00 fiind o comedie aplaudată în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări. Distribuţia spectacolului este formată din Bogdan Stanoevici, Marius Gîlea, Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Marcelo Cobzariu.

femeie si barbat care vorbesc

Sinopsis:

Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniştii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia lui, se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea la rândul ei trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situaţie şi quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbuşon. Evident că în acest ritm ameţitor, se alege praful de planul iniţial al lui Robert. Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă, va trebui să aflăm cu toţii la faţa locului.

rona hartner

 “Natura”, concert senzaţional alături de Rona Hartner, se va desfăşura vineri, 25 mai, ora 21:00 la Restaurant Elisabeta. “Natura” este un spectacol integral dedicat „Păsării Maiestre” la Centenar, în regia lui Laurenţiu Azimioara, jucat în 43 de reprezentaţii la Theatre du Gymnase din Paris. Un spectacol în care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tănase, alături de muzicieni virtuoşi din Balkani, stabiliţi în Paris. Un spectacol de muzica, dans, teatru şi emoţie.

Varianta prezentată în Bucureşti, la Restaurantul Elisabeta, alături de un taraf virtuoz, este una adaptată „Micului Paris”: nu vor lipsi piesele de rezistenţă din repertoriul folcloric sau lăutăresc omagiat cu această ocazie (“Cobzarul”, “Bun îi vinul ghiurghiului”, “Mărie şi Mărioară”, “Cine iubeşte şi lasă”, “Ciuleandra”, “Ciocârlia” etc.), nici interpretarea actoricească dată pieselor de formaţia artistică a Ronei dar se va lăsa loc interacăţionării cu publicul venit să petreacă timp de 2 ore ca în vremurile în care…Maria Tănase cânta printre noi.

 barbat care sta in bratele femeii

“Crimă la cină” este un spectacol marca “Poftă de teatru” ce se va desfăşura sâmbătă, 26 mai, ora 20:00, la Restaurant Elisabeta. “Crimă la cină” este un spectacol interactiv nou-nouţ în România, care include: o comedie poliţistă spumoasă într-o atmosferă interbelică. În plus, vă puteţi testa flerul de detectiv şi personajele stau chiar la masa cu dumneavoastră. “Crimă la cină” este o experienţă savuroasă pe care o puteţi oferi colegilor şi angajaţilor, cu diverse ocazii. Ce vă aşteaptă? Umor “Haute Couture”, acţiune şi suspans, intrigi şi drame între dame şi nu numai…Şi câteva, doar câteva…suspiciuni. Dar să nu uităm de muzica şi nici de dans…Vom râde împreună…Unii vor plânge la un pahar…Dar vom descoperi până la urmă criminalul. Iar dumneavoastră veţi vota suspectul cel mai…suspect.

“O căsnicie liniştită” este cea mai savuroasă comedie romantic a Teatrului Elisabeta şi se va desfăşura duminică, 27 mai, ora 18:00. “O căsnicie liniştită” este una dintre cele mai de succes piese ale dramaturgiei britanice iar Noël Coward – cel mai jucat autor englez, după Shakespeare. Distribuţia spectacolului este formată din Corina Dănilă, Silviu Biriş, Doina Antohi şi Ştefan Ruxanda.

persoane care stau de vorba pe canapea

Sinopsis “O căsnicie liniştită”:

“O căsnicie liniştită” este o comedie vârtej despre iubirea reaprinsă, pasiune şi…conflict. Amanda şi Elyot, divorţaţi unul de celălalt după un mariaj tumultos, liniştiţi după cei 5 ani scurşi de la ultima lor întâlnire, îşi reîncep viaţa conjugală cu alţi parteneri. Ghinionul (sau poate norocul), face ca în prima noapte din luna de miere, aceştia să nimerească acelaşi hotel, acelaşi etaj, camere alăturate. Reîntâlnirea lor de pe terasă se finalizează cu o evadare la Paris, în ciuda proaspetelor jurăminte de dragoste faţă de actualii lor soţi. “O căsnicie liniştită” este o satiră socială neconvenţională, o comedie romantică de excepţie.

Pentru informaţii suplimentare şi bilete online, accesaţi www.TeatrulElisabeta.ro I www.RestaurantElisabeta.ro I 0727.703.703.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!