Încep filmările reality show-ului TV de modă ”La Bordul Navei de Croazieră”

Încep filmările reality show-ului TV de modă ”La Bordul Navei de Croazieră”

Redactor Divahair.ro

Luxury Academy, bine-cunoscuta academie de fashion şi design fondata de brasoveanca Aura Anghel, uimeste din nou cu noul proiect ce urmareste descoperirea persoanelor talentate in materie de moda: un inovativ reality show ce urmeaza sa se filmeze chiar la bordul unei nave de croaziera.

Participand in anul 2013 la un reality fashion show italian, Aura a reusit sa ajunga pana in finala concursului, talentul evident in ceea ce priveste consultanta de imagine aducand-o ulterior in postul de membru producator/organizator al show-ului. Cu vise mari si perseverenta, Aura a fondat in orasul ei natal, academia de fashion si design, Luxury Academy, dar viata ei in Italia continua, fiind in prezent unul dintre cei mai apreciati consultanti de imagine din Peninsula, avand pana in prezent si colaborari internationale cu persoane precum Nicole Kidman, Laura Pausini sau Michael Bolton, cat si persoane politice. In tara natala, academia a carei fondatoare este, organizeaza module academice pentru cei pasionati de Hair Style, Make-Up, Fashion Design, Fotografie de Moda si Consultanta de Imagine, creand prima generatie de profesionisti cu ajutorul expertilor italieni. Trecerea de la cursanți ai academiei la nume prestigioase în fashion e fulgerătoare!

modele filmate

Astazi cunoscuta si apreciata, Aura nu se opreste: intrucat show-ul la care a participat i-a influentat in mare masura viata, s-a gandit sa ofere aceasta sansa si altor persoane. Luxury Academy organizeaza, asadar, un concurs destinat celor pasionati de moda si cu aspiratii in acest domeniu filmat la bordul unei imense nave de croaziera, in cadrul caruia se va realiza un curs de baza in materie de image consulting predat de docentii din academie- atat romani cat si italieni. Concurentilor li se pun, astfel, la dispozitie toate conditiile de care au nevoie pentru a invata sa fie, la randul lor, specialisti: o echipa de indrumatori de prima clasa, un mediu placut si o companie cu aceleasi ambitii ca si ei, avand in acest fel posibilitatea sa lege conexiuni benefice viitoarei lor cariere.

Pentru a alege persoanele ce urmeaza sa beneficieze de aceasta oportunitate ca si concurenti, timp de luni de zile, caravana Luxury Academy a ajuns cu castingul in cele mai reprezentative orase ale Romaniei, iar acum, cand participantii talentati s-au calificat spre castingul final, totul este pe cale sa inceapa. Plecarea mult asteptata are loc pe data de 24 Noiembrie a acestui an, iar participantii vor colinda in cadrul show-ului apele Mediteranei timp de 7 zile, cu opriri in orase portuare din Italia, Franta si Spania, imbinand astfel ocazia de a invata, de a se relaxa si desigur, de a castiga.

Marele Premiul acordat de Luxury Academy castigatorului consta in deschiderea unui prim concept store al consultantei de imagine. Persoana ce va beneficia de aceasta onoare a academiei de moda va fi aleasa de un juriu de exceptie format exclusiv din profesionisti in materie de fashion si design.

Intreaga echipa tehnica, cat şi cea academica, depun in prezent eforturi considerabile pentru organizarea calatoriei si implicit livrarea preconizat impresionantului reality-ului show made in Italy. In prima zi la bordul navei, in cadrul ceremoniei de deschidere, vor fi prezentati organizatorii evenimentului, expertii ce vor indruma concurentii in lupta lor catre Marele Premiu, participantii si restul echipei ce lucreaza intens pentru a face posibila desfasurarea unui concurs de o asemenea amploare.

Luxury Academy alaturi de intreaga echipa de la bord aduc, din nou, prin intermediul concursului, oamenii mai aproape de lumea modei, dezvaluind lupta atroce pentru a intra in acest domeniu, pentru a ajunge un nume important in materie de consultanta de imagine si totodata talentul si dedicatia necesare pentru a excela.

Cu intreaga echipa gata de imbarcare, talentatii concurenti ce au acceptat provocarea sunt pe cale sa inceapa croaziera vietii lor in cadrul academiei! Ii asteapta 7 zile memorabile, fiecare dintre ele aducandu-i mai aproape de marele deznodamant, imbogatindu-le cunostintele in acest Fashion system si introducandu-i in lumea idolilor lor.

Articolul urmator
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.