Începe toamna la teatru: „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”, o comedie marca Teatrul Elisabeta!

Începe toamna la teatru: „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”, o comedie marca Teatrul Elisabeta!

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă și pe tine te umple de nostalgie gândul că anotimpul distracției și al petrecerilor e pe sfârșite, suntem aici ca să te consolăm cu cea mai bună veste: toamna înseamnă și debutul stagiunilor de teatru.

Noi te invităm să uiți de orice urmă de regret după căldura verii și să întâmpini anotimpul frunzelor căzătoare cu hohote de râs: vineri, 8 septembrie, Teatrul Elisabeta te aşteaptă să te delectezi la Teatrul de vară Herăstrău cu „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”, o comedie semnată de dramaturgul francez Marc Camoletti. Ia-ți la tine toată buna dispoziție și pregătește-te pentru o seară memorabilă!

„Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”, comedia care te împacă cu toamna

Poate că toamna nu are o relație la fel de apropiată cu razele fierbinți ale soarelui precum vara, dar ne inspiră cu tabloul naturii pictat în culori splendide, cu colecțiile noi care răsar în magazine și, mai ales, cu porția consistentă de artă. Iar Teatrul Elisabeta, care asociază atât de frumos arta, socializarea și distracția, a dat naștere unei tradiții irezistibile, spectacolele jucate în aer liber la Teatrul de vară din Herăstrău. După succesul fulminant înregistrat de „Boeing Boeing”, care instituia un nou record de peste 2500 de spectatori ce se delectau la o piesă de teatru afară, sub mângâierea adierilor de vânt și a ultimelor raze de soare, a venit momentul să te bucuri și de „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”!

oameni la teatru

Piesa aparține aceluiași autor care a scris și „Boeing Boeing”, Marc Camoletti, semnatarul a 40 de piese traduse în 18 limbi și jucate în peste 55 de țări din întreaga lume. Numărul spectatorilor care au râs zgomotos la piesele sale este uluitor: se pare că nu mai puțin de 20 de milioane de oameni le-au apreciat farmecul în mod direct, iar peste 500 de milioane le-au aplaudat în variantă înregistrată.

„Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc” a avut premiera la Paris în 1987 și pe Broadway în 2012, fiind intitulată „Pyjamas pour six” în franceză și „Don't Dress for Dinner”, în engleză. Comedia, în regia lui Puiu Șerban, cu scenografia lui Ion Molete și având-o drept creatoare de costume pe Tania Popa, este gata să te cucerească acum și pe tine.

dezabraca-te, vreau sa iti vorbesc

Cu ce te va delecta piesa de la Teatrul Elisabeta, din 8 septembrie? Cu aventurile lui Bernard (Bogdan Stanoevici), Robert (Lucian Ghimisi), Jacqueline (Alexandra Velniciuc), Suzette (Tania Popa), George (Marcelo Cobzariu) și Suzanne (Anca Dinicu). Bernard e căsătorit cu Jacqueline, dar vrea să își petreacă weekend-ul în compania amantei sale fotomodel, Suzanne, și angajează și un chef Cordon Bleu pentru a le găti preparate delicioase, în persoana lui Suzette. Nerăbdător, bărbatul are grijă să își convingă subtil soția să plece la mama sa și își invită și cel mai bun prieten, pe Robert, pe post de alibi.

Lucrurile se complică însă în mod delicios atunci când aflăm că Robert și Jacqueline sunt și ei amanți, iar femeia decide să rămână acasă, intrigată atât de suspiciunea unei aventuri a soțului, dar și de prezența inopinată a amantului în casa sa. Dacă adăugăm și faptul că, printr-un concurs de împrejurări, modelul Suzanne este nevoită să se dea drept bucătăreasă și habar nu are să gătească, iar chef-ul Suzette drept iubita lui Robert, suntem sigure că deja vei prinde gustul rețetei care te va scoate din casă în seara de 8 septembrie.

piesa de teatru

Nu doar râzi copios, dar și câștigi! SmartExperience organizează o tombolă la cea mai cool experiență artistică a începutului de toamnă, ce are ca premii un sejur romantic la Bușteni ( cu tot cu cazare la hotel de 4 stele, hidromasaj și SPA) sau o lecție de echitație la Snagov pentru două persoane. Mai ai nevoie de motive pentru a fi și tu prezentă la „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”?

piesa finaș

Noi sperăm că vei alege să onorezi începutul de toamnă cu o porție numai bună de cultură și abia așteptăm să te întâlnim la „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”, pe 8 septembrie, la ora 19.30, la Teatrul de vară Herăstrău!
 

Acceptă invitația simpaticilor actori de la Teatrul Elisabeta și vino în 8 septembrie la cea mai spumoasă comedie!

În cazul în care te-am convins să vii la piesa de teatru, intră pe www.teatrulelisabeta.ro sau sună la 0727.703.703, pentru a afla toate detaliile. Prețurile biletelor sunt de 55, 49, 39, 29 RON. 

Articolul urmator
Rugăciunea tămăduitoare care îți protejează familia de boală și de necaz. Rostită în ziua de Crăciun face minuni
Rugăciunea tămăduitoare care îți protejează familia de boală și de necaz. Rostită în ziua de Crăciun face minuni
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.