Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Înscrie-te la cursurile DallesGO Summer Edition!

Marţi, 10.05.2016
de Diva Hair

Vara ești mai relaxat și ai mai mult timp la dispoziție să te ocupi de ceea ce îți place. Doar în mai poți profita de ultima lună de înscrieri la cursurile din sezonul de vară care urmează să înceapă în luna iunie! În Summer Edition, DallesGO lansează zece cursuri noi, provocatoare, completând catedra de profesori unu' și unu' cu nume sonore din domeniul industriilor creative.

Succesul cursului de Design Vestimentar ne-a determinat să înființăm o nouă secțiune de Design în cadrul DallesGO. Astfel, Kristina Dragomir vă învață cum se confecționează pălăriile, Mihaela Glăvan vă împărtășește din universul fascinant al creării pantofilor, iar Carla Szabo vă însoțește de-a lungul complexelor tehnici și procedee care alcătuiesc astăzi designul de bijuterii.

Divizia Fashion DallesGO va fi completată de noul curs de Fashion Business, susținut de Olga Stanciu, fostul Director Adjunct al Grupului Jolidon, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul industriei textile.

Munca de mentorat pe care Geta Voinea o duce de ceva vreme la DallesGO va fi întregită începând cu sezonul următor de un nou curs de Tunsoare, susținut de Răzvan Dobrescu, unul dintre hairstiliștii cu ștate vechi în industria de frumusețe din România.

Alex Gelehrter, unul dintre cei mai avangardiști artiști contemporani români, cu o experiență de 20 de ani în artele vizuale în State, va susține la DallesGO cel mai spectaculos curs de Video de pe piață.

Bogdan Zaharia (manager Fashion Days) și Cristi Ignat (Canopy) continuă mentoratul în Marketing Online început de Cosmin Nastasa la DallesGO, printr-un curs aprofundat de Marketing Online, decodificând pentru tine cele mai importante instrumente ale online-ului: Google AdWords, Facebook Ads, SEO și Google Analytics.

Divizia Hooby DallesGO se îmbogățește cu un nou curs de Cooking pentru avansați, susținut de neobositul Marius Tudosiei. Acesta continuă călătoria culinară în jurul lumii, profundând tehnicile de gătit ale celor mai rafinate bucătării: mediteraneană, nordică sau asiatică.

Sandra Mavhima, unul dintre cei mai prolifici dansatori coregrafi la ora actuală, a conceput un curs de dezvoltare personală prin mijloacele specifice Dansului Contemporan.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO cursurile cu tradiție: Stilism șiTendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.

Alege ceea ce ți se potrivește din portofoliul DallesGO și pregătește-te de întâlnirea ta cu succesul!

www.dallesgo.ro / 0769041711 / info@dallesho.ro

Despre DallesGO

După șase ani de la lansare și 14 generații de cursanți, DallesGO reunește o comunitate activă de peste 3000 de absolvenți, fiind, de departe, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din București.

Clădit din pasiune și consolidat din dorința de a descoperi oameni pasionați și de a le oferi contextul și oportunitatea de a învăța, crește și de a-și duce hobby-urile creative la nivel de start-up și business, DallesGO este în prezent cea mai cunoscută platformă de cursuri interactive din București, devenind un etalon pentru excelență în educația alternativă, contemporană.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea și dorința să transmită mai departe know-how-ul lor, fiind profesioniști reputați în domeniile pe care le reprezintă. Ne dorim să recrutăm talente și să le promovăm. Cursurile sunt interactive și îți dau ocazia săîți probezi în timp real aptitudinile, să dezvolți proiecte creative de impact și să beneficiezi de networking într-un context benefic profesional și social. Fiecare curs are o finalitate concretă – fie o expoziție, o activare online sau un proiect specific

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!