INSPIRĂ BUCĂTARUL DIN TINE – Vara asta, FII CHEF LA TINE ACASĂ și învață cum să prepari o masă de la zero

Redactor Divahair.ro

Vacanța de vară din acest an este una atipică, dar este totodată, și o provocare pentru tine, o șansă să te redescoperi și să explorezi acele activități care te-au pasionat dintodeauna, dar pentru care, prinsă în rutina de zi cu zi, nu ai găsit niciodată suficient timp să le practici. Cum ar fi, spre exemplu, pasiunea pentru gătit. Dacă te pasionează gătitul și ești mereu în căutare de noi idei de preparate cu care să îi surprinzi pe cei dragi sau pur si simplu ești la început de drum și vrei să gătești, de la zero, cât mai rapid, eficient și echilibrat din punct de vedere nutrițional, atunci continuă să citești, căci acest articol este pentru tine.

Carte-de-bucate

Vara asta, Herbalife Nutrition te invită să îți dezlănțui creativitatea și să devii propriul tău chef, la tine în bucătărie. Lasă-te inspirată de Cartea de bucate Herbalife Nutrition, lansată luna aceasta, ce conține o selecție de 80 de rețete extraordinare care te poartă într-o călătorie culinară în Europa și Africa, oferindu-ți, în același timp, o nutriție delicioasă și echilibrată.

Cartea de bucate oferă versatilitate atunci când folosești produsele Herbalife Nutrition, deoarece acestea pot fi utilizate ca ingrediente pentru o varietate de preparate, pentru toate ocaziile de consum din timpul zilei. Împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele sunt ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică.

Herbalife-Nutrition

Peste jumătate dintre rețete sunt inspirate de membrii din comunitatea Herbalife din Europa și Africa, iar celelalte au fost create de Rachel Allen, un celebru bucătar irlandez, jurnalistă și autoarea acestei cărți. Stilul culinar al lui Rachel se concentrează pe prepararea de mâncăruri simple, dar delicioase, folosind ingrediente de calitate care conferă savoare deosebită preparatelor. Chef Rachel împărtășește, de asemenea, obiectivul Herbalife de a promova o nutriție echilibrată și de a găsi modalități inteligente de a integra produsele în rețete delicioase.
Toate rețetele au fost testate de echipele de Cercetare Știintifică și Dezvoltare Herbalife Nutrition, menționându-se clar mărimea porțiilor și valorile nutriționale.

Ușor și simplu, cu rețete pentru toate preferințele culinare, îți poți surprinde și prietenii vegani cu preparate delicioase, gătite de noul chef - da, despre tine este vorba. Este momentul să îți lași creativitatea liberă și să îți dai șansa să înveți o deprindere nouă, de care să te bucuri atât tu, cât și cei dragi. Vara asta, fii chef la tine acasă!

Carte-de-bucate-Herbalife-Nutrition

Cartea de bucate Herbalife Nutrition este disponibilă exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei. Pentru mai multe informații despre produsele Herbalife Nutrition, contactează un Membru Independent Herbalife Nutrition: https://contact.herbalife.ro/.

Articolul urmator Semne că cineva drag încearcă să comunice cu tine de pe lumea cealaltă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.