Institutul de Artă și Design organizează în perioada Romanian Design Week o expoziție temporară de bijuterie contemporană, ceramică, gravură și ilustrație

Redactor Divahair.ro

Assamblage – Institutul de Artă și Design organizează în perioada Romanian Design Week, parte din circuitul #DesignGo, o expoziție temporară de bijuterie contemporană, ceramică, gravură și ilustrație.

#DesignGo este circuitul de evenimente & spații satelit din programul oficial Romanian Design Week care numără peste 50 de activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design și arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele în perioada 5-13 iunie.

Assamblage

Expoziția cu vânzare va avea loc în noua locație din Str. Dimitrie Racoviță nr 18. Noul spațiu Assamblage, care cuprinde și o zonă de expoziție, va găzdui în perioada #RDW2021 o expoziție cu vânzare dedicată bijuteriei contemporane, ceramicii și gravurii, care va prezenta noua direcție de dezvoltare a institutului și care va expune lucrări a 20 dintre absolvenții săi, precum și ale unor designeri și artiști români invitați. La terasa bistro-ului Carbon 14 din aceeași locație se vor putea savura preparate speciale și cafea de specialitate.

Artiști și designeri expozanți:

  • Bijuterie: Andreia Gabriela Popescu, Alis Lalu, David Sandu, Diana Vasile, Diana Tobosaru - Anayd Blu, Contemporia, Cleopatra Cosulet, Gena Tudor, Loredana Cleja, Magdalena Pelmus, Madalina Radulea, Madalina Spiridon, Silvia Cruceru, Sorina Cotea, Ramona Popescu, Lucica Rus & Teodora Rus.
  • Ceramica: Razvan Popa, Mihaela Cherciu-Speranta
  • Gravura si ilustratie: Matei Serban Sandu, Catalin Gabriel Visoiu, Alexandra Motiu, Bogdan Gargarita & Maria Postea, Ioan Julian Bundă.

PROGRAM
11 IUNIE | 16:00 – 19:00 | MEET THE ARTISTS
12 - 13 IUNIE | 11:00 – 19:00

Accesul la eveniment este liber.
Rezervarile pentru teresa Carbon14 se pot face la numarul de telefon 0790 408 777
Expoziția se desfășoară în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind respectarea regulilor de siguranță și de distanțare socială.

 

Articolul urmator Postul Paștelui 2022: când cade și ce slujbe au loc în această perioadă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.