Intraceuticals Retouch sau cum să te răsfeți cu un tratament cosmetic de vedetă

Redactor Divahair.ro

Gama Retouch de la Intraceuticals, bazată pe ultimele descoperiri din tehnologia peptidelor, este soluția perfectă dacă îți dorești un ten hidratat, întinerit și luminos. Gavin McLeod Valentine, specialistul în îngrijirea tenului vedetelor, a fost nu doar cel care a oferit informații despre gama inovatoare de la Intraceuticals, ci și gazda unui eveniment plăcut.

Tendința în frumusețea tenului a rămas neschimbată dintr-un anumit punct de vedere. Toată lumea își dorește să se bucure de o piele hidratată, luminoasă și curată. Pentru a oferi toate aceste beneficii, dar șoi altele, a fost concepută gama Retouch de la Intraceuticals, care are la bază ultimele descoperiri din tehnologia peptidelor și prin intermediul unor cinci produse unice, oferă o piele mai fermă și mai luminoasă.

Fiecare dintre serumurile pe care le cuprinde setul este destinat aplicării unor zone anume, precum în jurul ochilor, al frunții, al mandibulei și al obrajilor. Mai exact, obiectivul lor este să netezească tenul (Serul de bază cu acid hialuronic), să umple ridurile (Serul pentru irui), să estompeze (Serul pentru ochi), să ridice în mod vizibil pielea (Serul pentru lift) și să lumineze tenul (Serul de luminozitate). În plus, pentru a ușura aplicarea, aceste produse inovative vin însoțite de o paletă ce permite dozarea corectă și aplicarea ulterioară pe fiecare zonă a feței vizată.

Intraceuticals este un brand care dispune deja de o reputație pe piața cosmetică, produsele lor fiind concepute și fabricate în Melbourne Australia, pe baza cercetărilor efectuate de o echipă de profesioniști în domeniul frumuseții.

Tratamentele pentru care și-au câștigat renumele Intraceuticals se bazează pe oxigen sub presiune și tehnologie cu acid hialuronic, vizând principalele preocupări cu privire la aspectul pielii: deshidratare, îmbătrânire, pigmentare și defecte ale pielii. Trebuie subliniat impactul special pe care îl oferă pielii, oferind hidratare și ingrediente benefice straturilor superioare ale pielii.

Pentru că se dorește sublinierea frumuseții naturale, expertul în îngrijirea vedetelor, Gavin McLeod Valentine, a luat parte la un eveniment organizat în România cu prilejul lansării gamei Intraceuticals Retouch. O prezență charismatică, cu un simț aparte al umorului, acesta se ocupă de tenul vedetelor internaționale înainte de evenimente precum Oscarurile, Globurile de Aur sau Met Gala, fiind nu doar cel care le asigură un ten remarcabil, ci și cel care prin conversații prietenoase la transmite energie bună.

Printre celebritățile cu care a lucrat se numără Kim Kardashian, Julianne Moore, Michelle Williams și Kristen Stewart. Pe lângă trucurile ce țin de aplicarea produselor din gama Retouch (principalul secret constă în cantități mici, de mărimea unui bob de mazăre), Gavin ne-a oferit și câteva informații mai puțin cunoscute, respectiv că expunerea la lumina dispozitivelor electronice (lumina albastră) daunează tenului și că este indicat să realizezi mișcări de jos în sus atunci când aplici un produs antirid pentru linia mandibulei (pentru a combate efectul gravitației).

Un avantaj suplimentar pe care îl conferă serumurile constă în faptul că prelungesc durata rezistenței machiajului, prin urmare poate fi aplicat fără probleme chiar înainte de make-up. Pentru doamnele și domnișoarele preocupate de ingredientele acestei game, aflați că nu conține parabeni, sulfați, silicon, iar produsele nu au fost testate pe animale. Pot fi achiziționate individual sau sub formă de colecție completă din cadrul saloanelor profesionale specializate în cosmetică și îngrijire corporală începând din luna mai 2019.

Articolul urmator Afecțiunea rară de care suferă îi dă dureri precum cele ale nașterii în picior. Ce face fetița ca să strânga bani de tratament

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.