Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Începe Le Petit Festival de Bucarest - septembrie 2017

DivaHair

Le Petit Festival de Bucarest  își anunță a doua ediție anul acesta cu intenția clară de a prelungi vara și de a preîntâmpina nostalgia estivală de care suferim în fiecare an, organizatorii fiind inspirați de #summertimesadness feelings.

După  magica poveste din 2016, ediția 2017 a festivalului este găzduită tot de o parte din echipa Nuit Sociale, în stilul “boheme chic”, și va avea loc pe 8 spre 9 septembrie 2017 (06pm – 04am) în una dintre cele mai exclusiviste locații din Bucuresti, Pescariu AQUA (https://www.facebook.com/PescariuAQUA/), locul perfect pentru iubitorii petrecerilor în aer liber.

grup de tineri la festival grup de tineri la festival

Le Petit Festival de Bucarest este festivalul urban-cool, dar intim (sunt așteptați 3.000+ participanți) este un eveniment de social networking, dar live, în pași de dans și ne va introduce într-o lume relaxată, boemă și detașată de zilele obișnuite. Se adresează din nou oamenilor frumoși, cosmopoliți, veseli, acei #socialfreaks, persoane care apreciază muzica și lineup-ul anunțat, adoră petrecerile și nu ratează nicio ocazie de a fi alături de prieteni sau de a-și face noi cunoștințe.

Coloana sonoră a celei de-a doua povești este susținută de ambasadori ai iubirii transmisă prin muzică, respectiv câțiva membri ai celebrului label CREW LOVE (https://www.facebook.com/crewlove.us/), dar și de apreciații rezidenți ai petrecerilor Nuit Sociale.

grup de tineri la festival grup de tineri la festival

Line-Up

LIFE ON PLANETS: https://www.facebook.com/livinglifeonplanets/,

https://soundcloud.com/life-on-planets

SLOW HANDS: https://www.facebook.com/iamslowhands/,

https://soundcloud.com/slowhands/reposts

PILLOW TALK: https://www.facebook.com/Pillowtalkmusic/,

https://soundcloud.com/pillow-talk-1

Resident Djs

BUBBLE BOY:  https://soundcloud.com/bubbleb0y

Radu Nicolaescu aka NADOO: https://www.facebook.com/radu.nicolaescu.1?fref=ts 

grup de tineri la festival grup de tineri la festival

Acestea fiind zise, pregătiți-vă pentru nu mai puțin de 10 ore efervescente de dans, pe 8 spre 9 septembrie 2017 între orele 06pm – 04am în ritmuri muzicale old-school uptown boogie, funk și deep house.

Se zvonește că organizatorii vă pregatesc și un secret after-party după orele 04am așa că asigurați-vă că dezbateți subiectul cu prietenii voștri în timpul petrecerii pentru a continua dansul până la răsăritul soarelui.

Si pentru că # musiquedélicieuse, #lejoiedevivre, #libre #socialisation #decorationsspeciales #bohemechic  #particommeunpro sunt ingredientele perfecte pentru o petrecere  memorabilă, suntem convinși că ne vom regăsi la Le Petit Festival de Bucarest la fel de energici și puși pe dans ca și anul trecut!

Cum am mai spus : „Le monde est trop Petit pour ne pas se rencontrer au Petit”.

Accesul este restricționat și se va face doar pe baza brățărilor/biletelor achiziționate în avans. Acestea vă permit intrarea atât în zona Festivalului Le Petit cât și la secret after-party.

Costul unui bilet/unei brățări este de 50 Lei și se poate achiziționa:

*Fizic -  urmărind punctele de întâlnire anunțate periodic de organizatori pe pagina oficială a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1514386131954812/

*On-line - de la www.kompostor.ro, accesând pagina https://www.kompostor.ro/evenimente/6982-le-petit-festival-de-bucarest.

Pagina oficială Le Petithttps://www.facebook.com/Le-Petit-Festival-de-Bucarest-1723994827841653/

Pagina editie 2016 (event): https://www.facebook.com/events/1534814673488177/

Pagina editie 2017 (event): https://www.facebook.com/events/1514386131954812/ 

Dresscode: Summerchic & flatshoes

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!