Lentile de contact vs ochelari de vedere. Ambele variante pot fi găsite la Grande Optique

Lentile de contact vs ochelari de vedere. Ambele variante pot fi găsite la Grande Optique

Redactor Divahair.ro

Conform specialiștilor internaționali, viciile de refracție sunt în creștere în majoritatea statelor, prin urmare toți cei care au probleme cu vederea vor fi nevoiți să facă o alegere aparent banală între lentilele de contact sau ochelarii de vedere.

Însă, atunci când semnalăm anumite simptome, trebuie să apelăm la o clinică de specialitate pentru a ne face un control și pentru a ne recomanda ochelarii sau lentilele de contact conform cu nevoile noastre.
Cei mai mulți dintre pacienți aleg aceste produse în funcție de criteriile estetice sau din comoditate, si de puține ori luând în calcul anumite aspecte medicale. În acest context, cabinetul oftalmologic din Iași, Grande Optique, poate fi soluția ideală în ceea ce privește o recomandare și un consult de calitate.

magazin de ochelari

Lentile de contact vs ochelari de vedere

Chiar dacă necesită o disciplină mult mai serioasă, orice pereche de lentile de contact poate îmbunăți vederea periferică.
Pe lângă acest aspect, majoritatea pacienților optează pentru ele deoarece oferă un confort estetic, nu creează o stare de disconfort și nu schimbă fizionomia feței.

Totodată, nu se aburesc, nu limitează câmpul vizual, indiferent de anotimpul de afară.
Atunci când razele soarelui ne incomodează vederea, putem să purtăm ochelari de soare chiar dacă purtăm lentile de contact, neafectând sau incomodând vederea.

Pe de altă parte, ochelarii de vedere reprezintă o soluție clasică în ceea ce privește corectarea vederii.
Ochelarii de vedere oferă protecție UV, protejează ochii împotriva luminii albastre, a luminii artificiale si protejeaza chiar impotriva prafului și a vântului.
În plus, ochelarii nu au nevoie de o îngrijire atât de riguroasă și pot fi personalizați în funcție de cerințele clienților, ramele fiind din metal, plastic, acetat, titan sau alte materiale.

Grande Optique - Optică medicală de specialitate

Grande Optique pune la dispoziție o gamă largă de produse, inclusiv ochelari de protecție PC sau cu filtru pentru calculator.

Puteți găsi în cadrul cabinetului unele dintre cele mai noi și în tendințe modele de rame de ochelari, având peste 3.000 de variante din care puteți alege.
Totodată, regăsim produse de la branduri de renume, fiind calitative și dând un aspect aparte.

În plus, puteți avea parte de consultații de specialitate, cu aparate moderne de ultimă generație pentru a vă oferi un rezultat cât mai precis.

Toate aceste opțiuni terapeutice vor fi alese în urma unui consult oftalmologic complet în urma căruia se vor ține cont și de preferințele pe care le aveți, de bugetul disponibil, cât și de alte elemente importante.
Echipa din cadrul cabinetului Grande Optique are o experiență vastă în domeniu, fapt pentru care se vor și plia în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

Problemele de vedere trebuie semnalate chiar de la primele simptome și trebuie tratate cu seriozitate, pentru a nu se agrava. De aceea, cel mai indicat este să apelăm la specialiști în domeniu care ne pot îndruma spre o alegere potrivită.

Grande Optique oferă servicii și produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile pentru orice buzunar.
Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse cât și la serviciile oferite, accesați site-ul grandeoptique.ro.

Articolul urmator
6 semne că ai un suflet de sirenă
6 semne că ai un suflet de sirenă
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!
Incepe quiz
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.