Luna Nouă în Săgetător: Ce se va întâmpla în sufletul tău

Luna Nouă în Săgetător: Ce se va întâmpla în sufletul tău

Redactor Divahair.ro

Renăscută, luminoasă, Luna parcurge un traseu care va fi exact pe sufletul fiecăruia dintre noi. Din 29 noiembrie, astrul nocturn intră în Săgetător și ne va face să ne deschidem mai mult inimile și să vedem lumea dintr-o altă perspectivă.

Luna Nouă înseamnă începutul unui alt ciclu, iar intrarea ei în Săgetător, începând cu 29 noiembrie, presupune cuplarea acestui astru cu Soarele și formarea perechii perfecte. În ciuda acestui aspect ideal, există totuși fluctuații în casele zodiacale care stârnesc un dezechilibru pentru o parte dintre zodii.

Energia Săgetătorului este electrică, pozitivă și, cel mai important, sporește dorința de cunoaștere. De aceea, majoritatea zodiilor vor avea ochii larg deschiși, vor simți lucruri bune la intensitate maximă și vor avea parte de bucurii. Dacă Luna în Scorpion ne punea în legătură cu latura noastră întunecată, misterioasă, Luna în Săgetător ne va face să pășim spre lumină. Vom realiza că am petrecut destul timp în umbră și că este timpul să fim optimiști, deschiși. Ni se vor arăta noi drumuri, noi perspective și vom face lucruri de care nu ne credeam capabili.

Săgetătorul va atrage după sine și un ciclu al „trezirii”: simțim că am renăscut, că avem forțe proaspete. Vom face bilanțul, vom trage linie și vom aprecia ceea ce am realizat până acum și ce mai este de făcut. Vom deveni conștienți că sufletele noastre au nevoie să fie îngrijite, că nu trebuie să le mai neglijăm. Astfel, vom reveni la rădăcinile noastre, vom restabili legături vechi, vom consolida relațiile de familie, de prietenie.

Pentru cei care încă sunt în căutarea sufletului pereche, Luna Nouă în Săgetător este extrem de favorabilă. Este o perioadă în care cei neiubiți vor întâlni dragostea pe care o căutau de o viață. Toate aceste energii pozitive vor face să se resimtă o vibrație a iubirii și a comunicării la nivel global.

Chiar dacă Luna Nouă în Săgetător ne face să ne deschidem inimile și mințile, să devenim mai buni, mai înțelegători, există totuși câteva zodii care vor avea parte de instabilitate odată cu această mutare. Astfel, pentru că astrul selenar este cunoscut pentru faptul că sporește tensiunile și irascibilitatea, Berbecul, Fecioara și Balanța vor avea de suferit.

Berbecul

Odată cu intrarea lui Uranus în Berbec, această planetă iese din retrogradare, însă staționează până în 2018 în casa acestei zodii. Ieșirea lui din retrogrdare presupune o liniștire a impulsurilor Berbecului de a stârni războaie și de a-și impune punctul de vedere. Berbecul devine la suprafață o apă calmă, însă pe marea din interiorul său este furtună. Nu se poate împăca deloc cu faptul că nu-i sunt ascultate ideile și că nu se poate face auzit sub nicio formă. Însă caută metode inovatoare, în timp ce încearcă să-și potolească revolta din suflet.

Fecioara

Fecioara are tendința să se suprasolicite. Simte o energie puternică și crede că are forța să ducă la bun sfârșit toate planurile care până acum nu i-au reușit. Este într-o formă bună, dar, cu toate astea, se va dedica mult prea mult acestui scop, ignorând alte planuri, cum ar fi familia sau sănătatea. Va ajunge spre finalul tranziției acestui astru în Săgetător să se simtă secătuită de puteri și dornică să ia o vacanță. Va simți frustrare pentru că toți cei din jur se bucură de un nou început, cu planuri mărețe, în vreme ce ea este mult prea obosită.

Balanța

Jupiter se află în Balanță din 9 septembrie, iar venirea Lunii Noi în Săgetător și opoziția cu Uranus în Berbec dau viața peste cap „celei mai echilibrate zodii”. Balanța simte că nu avansează deloc, că bate ritmul pe loc, contrar așteptărilor ei că se va putea dedica trup și suflet proiectelor începute, dornică să le facă să meargă tot mai bine. Astfel, Balanța este confuză, dezorientată, ia decizii de care mai apoi se dezice și are un traseu imprevizbil în toată această perioadă.

Articolul urmator
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.